Η δύναμη της έδρας (video)

Δίκαιη νίκη της Πόρτο επί της Σεβίλης στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Europa League, με το τελικό 1-0 να αφήνει βέβαια ανοιχτή την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία.

Δίκαιη νίκη της Πόρτο επί της Σεβίλης στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Europa League, με το τελικό 1-0 να αφήνει βέβαια ανοιχτή την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία. Οι «δράκοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με κορυφαίο τους τον «πολύ» Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Απ’ τα πόδια του Πορτογάλου «μάγου» έφυγε η ασίστ με εξωτερικό δεξί φάλτσο για τον Μανγκαλά, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά στο 31′ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Ο Κουαρέσμα ήταν ο πρωταγωνιστής και στην καλύτερη ευκαιρία της Πόρτο και του ματς, όταν με έναν κεραυνό στις καθυστερήσεις έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπέτο.

Οι Πορτογάλοι που τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φερνάντο με δεύτερη κίτρινη στο 87′, είχαν γενικότερα πιο επικίνδυνες φάσεις απ’ τους Ισπανούς, οι οποίοι… κράτησαν δυνάμεις για τη ρεβάνς, όπως άλλωστε και στον προηγούμενο γύρο απέναντι στη μισητή συμπολίτισσά τους, Μπέτις.

Πόρτο (4-3-3, Κάστρο): Φαμπιάνο – Ντανίλο, Ρέγες, Μανγκαλά, Άλεξ Σάντρο – Φερνάντο, Ντεφούρ (70′ Ερέρα), Κάρλος Εντουάρντο (57′ Κιντέρο) – Βαρέλα (77′ Γκίλας), Κουαρέσμα, Μαρτίνες

Σεβίλη (4-2-3-1, Έμερι): Μπέτο – Κόκε, Παρέχα, Φερνάντο Ναβάρο, Μορένο – Ιμπόρα (63′ Φιγκέιρας), Καρίκο – Ρέγες (74′ Βιτόλο), Ράκιτιτς, Μαρίν (63′ Γκαμεϊρό) – Μπάκα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.