Νίνης: «Κυνηγάμε το καλύτερο»

Ο Σωτήρης Νίνης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για τον... εαυτό του, αλλά και για την Ελλάδα.

Ο Σωτήρης Νίνης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για τον… εαυτό του, αλλά και για την Ελλάδα. Ο διεθνής μέσος είπε ότι η ανατροπή και η νίκη στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια της ομάδας του στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πιο σημαντικό είναι η νίκη, όπως και η ανατροπή που κάναμε στο δεύτερο μέρος. Πιέσαμε, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, απλώς έπρεπε να κοιτάξουμε να φτάσουμε στην περιοχή, με την μπάλα κάτω. Ήταν δύσκολο να παίξεις ψηλά, γιατί καθάριζαν όλες τις φάσεις με τα κορμιά που είχαν. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα όσο περισσότερο γινόταν στο πρώτο μέρος, αλλά είχαμε τα περιθώρια να το κάνουμε καλύτερα.

Το Γιουρόπα είναι μια διοργάνωση όπου μια ελληνική ομάδα μπορεί να διακριθεί. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τους πόντους για να ανέβει η Ελλάδα στην κατάταξη, γι’ αυτό πρέπει πάντα να κυνηγάμε το καλύτερο. Ελπίζω να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.