Μασούρας: “Πολλοί φίλαθλοι, ανεξαρτήτως ομάδας, θέλουν να το πάρει ο Ολυμπιακός (video)

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε εν όψει του μεγάλου τελικού του UEFA Europa Conference League (29/05, 22.00, MC LIVE Novasports.gr) απέναντι στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα!

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας απ’ τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές του ελληνικού κορμού του Ολυμπιακού και μίλησε πριν τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα την προσεχή Τετάρτη (29/05, 22.00, MC LIVE Novasports.gr).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣΟΥΡΑ:

Για το αν έχει συνειδητοποίησει την πορεία του Ολυμπιακού:

“Ακόμα δεν το έχω συνηειδτοποιήσει. Η ατμόσφαιρα είναι πιο γιορτινή, το προπονητικό θα ντυθεί “ευρωπαϊκά”, σήμερα (σ.σ. 23/05) η ατμόσφαιρα ήταν πιο ευρωπαϊκή. Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε περισσότερο πως πρόκεται για έναν τελικό. Παρακολούθησα και τον τελικό του Europa League για να μπαίνω σε mood. Ακόμα ωστόσο δεν έχω συνειδητοποιήσει πως έχουμε φτάσει εκεί”.

Για το αν υπάρχει άγχος πριν τον τελικό:

“Δεν υπάρχει άγχος, εδώ που έχουμε φτάσει πλέον τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα. Δεν υπάρχει το άγχος να περάσεις στην επόμενη φάση, όπως με τη Μακάμπι ή τη Φενέρ. Είναι ένας τελικός, πρέπει να τον απολαύσουμε, καθώς δεν το έχουμε ξανακάνει. Είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς, θα μπούμε χωρίς άγχος, για να πάρουμε το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε”.

Για το αν θα τους βοηθήσει πως κάποιοι παίκτες έχουν παίξει ευρωπαϊκό τελικό:

“Όταν κάποιοι πάικτες έχουν εμπειρία από τέτοιους αγώνες ειναι ένα πλεονέκτημα. Αλλά κι εμείς έχουμε έμπειρους παίκτες, που έχουν παίξει ευρωπαϊκά ματς. Είναι πολύ σημαντικό πως παίζουμε εδώ στην Ελλάδα, σ’ ένα γήπεδο στο οποίο έχουμε ξαναπαίξει. Κι αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς. Δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο πως η Φιορεντίνα πήγε και πέρυσι στον τελικό”.

Για τη viral δήλωση του μετά τη Φενέρ και για το αν ήρθε η ώρα της εκπλήρωσης για τον Ολυμπιακό:

“Εγώ τότε μίλησα για την πρόκριση μας απ’ τη φάση των “8”, δεν περίμενα να πάμε στον τελικό! Τώρα πρέπει να κατακτήσουμε το τρόπαιο, να κάνουμε όλο τον κόσμο υπερήφανο, εμάς τις οικογένειες μας για τον αγώνα που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ο κόσμος γίνεται χαρούμενος, αλλάζει η διάθεση του. Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα έχει αναγνωρίσει την προσπάθεια μας. Στον δρόμο ακούω συγχαρητήρια και από φιλάθλους άλλων ομάδων. Βλέπω οτι κι εκείνη καταλαβαίνουν πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που έχουμε κατορθώσει”.

Για τη συνεισφορά του Μεντιλίμπαρ:

Ο Κόουτς δείχνει πως γνωρίζει πως να διαχειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις, δεν είναι τυχαίο πως κατορθώσαμε με αυτόν τον προπονητή στη δεδομένη στιγμή, στην οποία η ομάδα δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, να φτάσουμε σ’ έναν ευρωπαϊκό τελικό. Αυτό τα λέει όλα από μόνο του¨.

Για τα σκαμπανεβάσματα του Ολυμπιακού:

“Η πορεία μας είναι απ’ τα παράδοξα που συμβαίνουν πολλές φορές στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει η ποιότητα σε διάφορες ομάδες, αλλά δεν υπάρχει το κίνητρο, δεν έχει ξυπνήσει ο εγωισμός κάποιων ποδοσφαιριστών. Υπάρχει μια κατάσταση πιο χαλαρή. Ο προπονητής είχε τη γνώση ν’ αγγίξει τον εγωισμό αρκετών ποδοσφαιριστών, ν’ ανεβάσει το επίπεδο της προπόνησης. Αυτό σπρώχνει την ομάδα μόνο προς τα πάνω και φαίνονται τα αποτελέσματα περισσότερο”.

Για το αν πίστευε πως θα παίξει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό:

“Πάντα είχα το όνειρο ν’ αγωνιστώ σ’έναν ευρωπαϊκό τελικό, δεν θα πω ψέματα, δεν πίστευα ποτέ πως θα φτάσω ως εκεί. Κάποιες φορές τα πράγματα γίνονται όπως δεν τα περιμένεις και είναι ακόμα πιο όμορφα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.