Μεντιλίμπαρ: «Ευελπιστώ να μην είναι αυτό το ιστορικότερο ματς του Ολυμπιακού» (video)

Έτοιμος να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Europa Conference League είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στην Άστον Βίλα (09/05, 22:00), ο Ισπανός προπονητής στάθηκε στα σημεία που θα κρίνουν την πρόκριση και τόνισε πως ευελπιστεί η ομάδα του να παίξει στον τελικό!

Μεταξύ άλλων ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε ότι:

Για το αν είναι το πιο σημαντικό ματς στην Ιστορία του Ολυμπιακού: «Ελπίζω πως όχι. Ευελπιστώ να υπέρχει και σημαντικότερο».

Για τη συγκέντρωση που πρέπει να έχουν μετά το 4-2 του πρώτου ματς: «Είναι υποχρέωση μας να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς. Παράδειγμά μας είναι τα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι και την ανατροπή που κάναμε εμείς. Μετά την ήττα μας με 4-1, επικρατήσαμε εκτός έδρας με 6-1 και προκριθήκαμε».

Για το ότι ήταν φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου η Άστον Βίλα: «Δεν έχουν αλλάξει οι ρόλοι. Μία πρόκριση κρίνεται σε δύο ματς και όχι σε ένα. Θα παίξουν με σοβαρότητα για την πρόκριση. Όπως και εμείς. Και οι δύο ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους να βρεθούν στον τελικό»

Για την παρουσία του και την πορεία με την ομάδα: «Μπορώ να μιλήσω για το διάστημα που είμαι εγώ εδώ. Οι παίκτες μου είναι ικανοί για τρόπαια και νίκες. Συν πως έχουν αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση στον ευατότ τους και όταν συμβαίνει αυτό, τότε τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ καλά».

Για το τι περιμένει από την αρχή του ματς: «Θα το δείτε αύριο!».

Για το ότι πήγε στη Σεβίλλη πέρυσι στα μέσα της σεζόν και ότι πήρε το Europa League και ότι πάει να κάνει το ίδιο στον Ολυμπιακό: «Είμαι 30 χρόνια προπονητής και εξ αυτών τα 20 επαγγελματίας. Ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα βρισκόμουν να διεκδικώ ευρωπαϊκά τρόπαια στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τη Σεβίλλη που με απέλυσε και βρέθηκα εδώ. Ο Ολυμπιακός δεν πήγαινε καλά και για αυτό εγώ έγινα ο τρίτος προπονητής του φέτος. Τίποτα από αυτά δε θα είχε συμβεί όμως αν οι παίκτες μου δεν ήταν ικανοί να βρεθούν εδώ».

Για το αν αυτά τα ματς τα κερδίζει με το μυαλό ή την καρδιά: «Και τα δύο χρειάζονται. Και το μυαλό και η καρδιά. Το ένα χωρίς το άλλο δε λειτουργεί καλά».

Για τη φιλοδοξία της ομάδας να βρεθεί στον τελικό: «Ναι είναι κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει. Αλλά πρέπει να παίξουμε και καλύτερα στο ματς, ώστε να το πετύχουμε».

Για το τι περιμένουν από τον Έμερι για να φέρει… τούμπα την πρόκριση: «Γνωρίζω χρόνια τον Έμερι. Είναι κοινή η πορεία μας. Έχουμε παίξει πολλές φορές. Τα μεταξύ ματς είναι ισορροπημένα. Θεωρώ πως έχω αλλάξει λιγότερο προπονητικά, εν αντιθέσει με τον Ουνάι. Σίγουρα εστιάζει πολύ στις λεπτομέρειες. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι πιστεύει πως μπορεί να μας αποκλείσει».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Θα δώσουμε τα πάντα στο ματς. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Ξέρουμε τι σημαίνει για εκείνον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.