Φιορεντίνα-Πλζεν 2-0: Αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε! (Highlights)

Η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη κόντρα στην Πλζεν και με δύο γκολ στην παράταση πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Conference league.

Η Φιορεντίνα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει, για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο έκτο λεπτό ο Μπελότι απείλησε στο έκτο λεπτό με κοντινή προβολή αλλά ο πορτιέρε της Πλζεν κατάφερε να σώσει την ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα ο Κουαμέ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα, βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή πλάσαρε αλλά νικήθηκε από τον Γιεντλίτσκα. Στο 30 ο τερματοφύλακας της Πλζεν έκανε σπουδαία επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν για την εστία του σε πλασέ του Κουαμέ. Οι γήπεδούχοι πίεσαν και είχαν δοκάρι στο 31 με τον Μπελότι και στο 45 με τον Κουαμέ.

Ο Γκονζάλες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την πάσα που του έγινε για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για ν΄ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 66 τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Καντού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μετά από έλεγχο του VAR. Ευκαιρίες υπήρχαν, ωστόσο και πάλι γκολ δεν υπήρξε και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση, καθώς και το πρώτο παιχνίδι είχε τελειώσει ισόπαλο χωρίς γκολ.

Λύτρωση με Νίκο Γκονζάλες!

Με το…καλημέρα στην παράταση ο Νίκο Γκονζάλες βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο 108΄ο Μπιράγκι νίκησε τον τερματοφύλακα της Πλζεν για να κάνει το 2-0.

Φιορεντίνα: Τερατσιάνο, Ντόντο(88΄Φαραόνι), Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι, Μπιράγκι, Αρτούρ Μέλο(66΄Λόπες), Μαντράγκορα(91΄Μαρτίνες), Γκονζάλες(98΄Σότιλ), Μπελτράν(75΄Μπαράκ), Κουαμέ, Μπελότι(88΄Ικονέ)

Πλζεν: Γιεντλίτσκα, Χέιντα, Γιεμέλκα, Χράνατς, Καντού, Κάλβαχ(100΄ Ντουέ), Τσερβ(95΄Τσερβ), Κόπιτς, Βίντρα(56΄Κλίμεντ), Τσόρι(70΄Ρέζνικ), Σουλτς,

Κίτρινες: Ρανιέρι, Τσόρι, Ρέζνικ, Γκονζάλες Νίκο.

Κόκκινη: Καντού


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.