ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Γράφουμε ιστορία σε γήπεδο κι εξέδρες» (video)

Νέα ανακοίνωση των διοικούντων την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλους όσοι βρεθούν αύριο το βράδυ στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας για τον 2ο προημιτελικό του UECL (22:00)

Σημαντικές οδηγίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προς τον κόσμο που θα είναι παρών στο γήπεδο της Τούμπας για το δεύτερο ματς κόντρα στην Μπριζ.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να γράψει ιστορία στο χορτάρι κι οι φίλαθλοί του στις εξέδρες. Το ραντεβού έχει οριστεί για το βράδυ της Πέμπτης (18.04) στις 22:00, στο σπίτι μας, στο γήπεδο της Τούμπας. Ένα σπουδαίο βράδυ, στο οποίο πρέπει να είμαστε όλοι συμπαίκτες.

H ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της για την ανατροπή, με τη φωνή, το πάθος μας και την ενέργειά μας και θα μας χρειαστεί δίπλα της και στα ημιτελικά.

Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Δεν δίνουμε καμία αφορμή σε κανέναν να μας τιμωρήσει και να στερήσει από την ομάδα τη δύναμη της γεμάτης Τούμπας!

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00. Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους να έρθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στο περιβάλλοντα χώρο το γηπέδου και να μην ταλαιπωρηθεί κανείς κατά την είσοδό του στις κερκίδες.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση έχουν εξαντληθεί. Κανένας φίλαθλος δεν πρέπει να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς να έχει ονομαστικό εισιτήριο. Θα υπάρχουν έλεγχοι από την ελληνική αστυνομία κι υπάρχει κίνδυνος επιβολής προστίμου στους παραβάτες. Βάσει νομοθεσίας δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος στο γήπεδο, σε παιδιά κάθε ηλικίας. Κάθε φίλαθλος θα πρέπει να προσέρχεται στο γήπεδο έχοντας μαζί του, πέρα από το ονομαστικό του εισιτήριο κι ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους! Πάμε!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.