Μπριζ: «Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, είναι ο τρομερός αντίπαλος στον προημιτελικό μας»

Η βελγική ομάδα παρουσίασε τα αγωνιστικά δρώμενα του «Δικεφάλου»

Ξεχωριστή αναφορά φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπριζ, μέσα από την οποία οι άνθρωποι της βελγικής ομάδας παρουσιάζουν ένα γενικό προφίλ του ΠΑΟΚ, αναλύοντας τη φετινή του πορεία εντός κι εκτός συνόρων.

Όπως επισημαίνουν: «Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, είναι ο τρομερός αντίπαλος στον προημιτελικό μας. Οι Έλληνες περιμένουν ένα γεμάτο γήπεδο με περισσότερους από 28.000 φιλάθλους. Ανάμεσά τους θα είναι παρόντες περίπου 1.000 οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ.

Η εγχώρια φήμη του ΠΑΟΚ ενισχύει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων. Φέτος δεν έχουν χάσει εντός έδρας στην Ευρώπη (5 νίκες, 2 ισοπαλίες) και για να βρει κανείς την τελευταία ευρωπαϊκή ήττα εντός έδρας, θα πρέπει να γυρίσουμε δύο χρόνια πίσω (σ.σ. ήττα 0-1 από τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Conference League). Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ένα από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του. 

Έχουν ήδη προκριθεί τρεις φορές σε νοκ άουτ φάση στο παρελθόν, παρά την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Στην προηγούμενη φάση, ο ΠΑΟΚ έχασε τον πρώτο αγώνα με 2-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση εντός έδρας κερδίζοντας με 5-1. 

Το πρώτο παιχνίδι στο Γιαν Μπρέιντελ ήταν το τελευταίο ματς που έπαιξε ο ΠΑΟΚ. Στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου επετράπη να ξεκουραστεί το περασμένο Σαββατοκύριακο μετά την αναβολή του αγώνα τους στα play off με τον Ολυμπιακό. Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ έχασε την πρωτιά και είναι πλέον τρίτος στη βαθμολογία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.