Γιουνγκτλά: «Να τα δώσουμε όλα μέχρι το φινάλε»

Οι δηλώσεις του 25χρονου επιθετικού της βελγικής ομάδας εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον «Δικέφαλο»

Ο Φεράν Γιουνγκτλά εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Μπριζ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (22:00, Γήπεδο Τούμπας) στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του UECL.

Όπως σημείωσε αρχικά ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός της βελγικής ομάδας: «Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και αύριο ο κόσμος στο γήπεδο θα προσπαθήσει να ωθήσει τον ΠΑΟΚ σε μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το φινάλε. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, ο ένας να βοηθάει τον άλλον και να περάσουμε στο τέλος στον ημιτελικό, να τα δώσουμε όλα μέχρι το φινάλε».

Για το αν υπήρξε ιδιαίτερη προετοιμασία εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης είπε: «Δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο στην προετοιμασία μας, εμείς σε κάθε ματς ετοιμαζόμαστε για την νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Ενώ σ’ ερώτηση για το γεγονός πως σε μία από τις σπάνιες φορές που οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών θα βρίσκονται στην κερκίδα του γηπέδου, αν αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο, σχολίασε: «Για μένα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, για όλους μας γιατί στα επίσημα θα είναι η οικογένεια μου, η γυναίκα μου. Θέλω την πρόκριση για να την γιορτάσουμε μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.