Μπριζ: Σε 28 εκτός έδρας ματς μία ήττα με διαφορά δύο τερμάτων (video)

Οι «ανησυχητικές» επιδόσεις της βελγικής ομάδας στη φετινή σεζόν μακριά από το «σπίτι» της...

Την προσεχή Πέμπτη στις 22:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπριζ για τον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του UEFA European Conference League έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει ν’ αντιπαρέλθει την ήττα με 1-0 στο «Γιαν Μπρέιντελ» και είτε να επικρατήσει στην κανονική διάρκεια με διαφορά – τουλάχιστον – ενός τέρματος και να βρει ένα δεύτερο στην παράταση, είτε στη διαδικασία των πέναλτι.

Ωστόσο, η βελγική ομάδα κάθε άλλο παρά ως ένας βατός αντίπαλος θα πρέπει να λογίζεται όπως αποδεικνύεται κι από τ’ αγωνιστικά κατορθώματά της καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Και πιο συγκεκριμένα από τα δρώμενά της στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Κι αυτό γιατί σε σύνολο είκοσι επτά αγώνων που έχει δώσει μακριά από την έδρα της, τόσο για τις εντός όσο και για τις εκτός έδρας διοργανώσεις που μετείχε και συνεχίζει να μετάσχει , ούτε λίγο ούτε πολύ έχει καταγράψει δέκα τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και εννιά ήττες.

Εμβαθύνοντας ακόμη περισσότερο στα στατιστικά της συγκεκριμένης κατηγορίας, μπορεί να δει κάποιος πως από αυτές οι έξι ήταν με σκορ 2-1, δύο με 1-0 και μόλις μία με διαφορά μεγαλύτερη του ενός τέρματος, ήτοι 2-1 με «δράστη» την Ουνιόζ Σεν Ζιλουάζ.

Δύο εξ αυτών των – εκτός έδρας – ηττών έχουν καταγραφεί στο UECL, με την πρώτη να τοποθετείται στον Β’ γύρο των προκριματικών από την Άαρχους με 1-0 και τη δεύτερη, στο πρώτο ματς της φάσης των «16» από τη Μόλντε με 2-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.