Άστον Βίλα – Λιλ 2-1: Μικρό προβάδισμα οι «βίλατζερς» (videos + highlights)

Απίθανο ματς στο "Βίλα Παρκ", με τους γηπεδούχους να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Απίστευτο παιχνίδι στο “Βίλα Παρκ”, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά εναντίον της Λιλ. Γουότκινς και ΜακΓκίν έβαλαν τα γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ για τη Λιλ μείωσε ο Ντιακίτε.

Το ματς:

Η Άστον Βίλα ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι απέναντι στη Λιλ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Γουότκινς να απειλεί στο 12’. Ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης απείλησε την περιοχή του  Σεβαλιέ στέλνοντας την μπάλα προς το κέντρο της εστίας. Ο Γάλλος τερματοφύλακας δεν είχε πρόβλημα και μπλόκαρε. Στη συνέχεια το γκολ ήρθε για τους «βίλατζερς» με τον Γουότκινς να αξιοποιεί την ασίστ από τον ΜακΓκίν και να κάνει το 1-0. Στο 25’ η Λιλ απείλησε με σέντρα του Ζεγκρόβα αλλά ο Μαρτίνεζ δεν ανησύχησε. Στο 42΄ο Ντιακίτε απείλησε εκ νέου για τη Λιλ αλλά δεν σκόραρε. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον διαιτητή να σφυράει για τελευταία φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις στην αρχή. Στο 53’ η Άστον Βίλα ζήτησε πέναλτι, η φάση εξετάστηκε στο VAR, αλλά ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 57’ οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον ΜακΓκίν. Στο 63’ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Τιάγκο Σάντος αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 81’ ο Τζανιόλο δεν κατάφερε να απειλήσει. Στο 82’ ο Κόνσα απείλησε με κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ με τον Ντιακίτε να νικάει τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά μείωσε. Στο 92’ Ο Γιαζίτσι βρήκε χώρο, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε εκτός. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον διαιτητή να σφυράει για τελευταία φορά στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Άστον Βίλα (Ο. Έμερι): Μαρτίνεζ- Κόνσα, Π. Τόρες, Κάρλος, Ντιν (74’ Μορένο)- ΜακΓκίν, Ντ. Λουίζ, Τίλεμανς (82’ Ιροεγκμπούναμ)- Μπέιλι (74’ Ντιαμπί), Ρότζερς (65’ Τζανιόλο), Γουότκινς (82’ Ντουράν)

Λιλ (Π. Φονσέκα): Σεβαλιέ- Ισμαίλι, Γιόρο, Ντιακίτε (84’ Αλεχάντρο), Σάντος- Άντρε, Μπενταλέμπ- Γκούνμουντσον (79’ Γκόμες), Χάραλντσον (74’ Καμπελά), Ζεγκρόβα (60’ Γιαζίτσι)- Τζ. Ντάβιντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.