Ντεσπόντοφ: «Κανείς δεν είχε αμφιβολίες για την ανατροπή απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ»

Κανείς στον ΠΑΟΚ δεν είχε αμφιβολίες για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League, όπως τόνισε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε σε Μέσο της Βουλγαρίας και αναφέρθηκε στην επική ανατροπή και πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «8» του Europa Conference League, ενώ σχολίασε την Κλαμπ Μπριζ και την… καυτή Τούμπα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν περίμενε μία ευρεία νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μία ιστορική ανατροπή πρόκρισης:«Η αλήθεια είναι πως πετύχαμε μία απίστευτη νίκη, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής. Το πιστεύαμε. Κανείς στην ομάδα δεν είχε αμφιβολίες για την απόλυτη επιτυχία. Είναι καλό που πετύχαμε πέντε γκολ, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι μπορούσαμε και περισσότερα γκολ…»

Για την αγωνιστική μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ μέχρι τη ρεβάνς της Τούμπας:«Δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά. Και στο πρώτο ματς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Εμείς ήμασταν εκείνοι που δημιουργούσαμε. Η Ντιναμό δεν έκανε τίποτα δημιουργικό. Στο δεύτερο παιχνίδι, δείξαμε τρομερό πάθος από την αρχή, κερδίσαμε επάξια και είμαστε στα προημιτελικά. Δείξαμε νοοτροπία πρωταθλητισμού. Αυτό ταιριάζει σε μία ομάδα που θέλει να πάρει και το πρωτάθλημα. Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά την ήττα στο Ζάγκρεμπ και τις αποτυχίες στο πρωτάθλημα και το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο».

Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας όταν ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο; «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα σκαμπανεβάσματα και αυτό το βλέπουμε σε κάθε ομάδα. Μέχρι πρότινος αγωνιζόμασταν σε τρεις διοργανώσεις, δυστυχώς αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο Ελλάδας. Είναι φυσιολογικό, παίζουμε έναν αγώνα κάθε τρεις μέρες. Αλλά από τα αρνητικά αποτελέσματα αντλούμε τα θετικά για να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Για την «καυτή» Τούμπα:«Ο ΠΑΟΚ έχει φανταστικούς οπαδούς. Είναι πολύ κοντά στην ομάδα, νιώθουν το παιχνίδι και καταλαβαίνουν όταν δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι όλα όσα θέλουν να βλέπουν από εμάς, τα είδα στο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όταν η Τούμπα είναι… καζάνι που βράζει, για εμάς είναι πιο εύκολο. Ήμασταν όλοι ένα, παίκτες και οπαδοί. Τώρα μας περιμένουν περισσότερα συναισθήματα».

Για τη δική του συμβολή με τις ασίστ;«Αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα. Το πότε και πόσο θα παίζω, το αποφασίζει ο προπονητής».

Για την Κλαμπ Μπριζ:«Όλες οι ομάδες που έφτασαν στα προημιτελικά είναι δυνατές, με όποιον και να συναντιόμασταν, θα βλέπαμε καλά παιχνίδια».

Για το γεγονός πως δεν έχει παίξει πρόσφατα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης:«Το εύχομαι, αν θέλει ο Θεός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.