Κλαμπ Μπριζ – Μόλντε 3-0: Μεγάλη πρόκριση οι Βέλγοι (highlights)

Μεγάλη πρόκριση στο Βέλγιο η Κλαμπ Μπριζ.

Η Κλαμπ Μπριζ κατάφερε να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και πήρε μια τεράστια πρόκριση απέναντι στη Μόλντε, νικώντας με 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σκοβ-Όλσεν, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ απέναντι στους Νορβηγούς.

Το ματς

Η Κλάμπ Μπριζ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο 10’ με τον Σκοβ-Όλσεν να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Στο 19’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Λίνες να σουτάρει αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Βέλγοι πήραν το προβάδισμα με τον Σκοβ-Όλσεν, μετά από ασταθή επέμβαση του Πέτερσεν, σε σουτ του Μέιγερ. Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα με τον διαιτητή να σφυρίζει για τελευταία φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο o Σκοβ-Όλσεν έβαλέ και δεύτερο γκολ στο 48’. Στο 71’ μετά από ασίστ του Βανάκεν ο Σκόρας έκανε την ολική ανατροπή, δίνοντας το συνολικό προβάδισμα στους γηπεδούχους.  Στο 76’  η Μόλντε είχε τη στιγμή της με τον Έρικσεν να πατάει στην περιοχή αλλά ο Μινιολέ τον σταμάτησε. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον διαιτητή να τελειώνει το παιχνίδι.

Κλάμπ Μπριζ (Ρόνι Ντέιλα): Μινιολέ- Ντε Κάιπερ, Ορντόνεζ, Μέχελε, Μέιγερ- Σκοβ- Όλσεν, Φανάκεν, Ονιέντικα, Βέτλεσεν- Τιάγκο, Χούτγκλα

Μόλντε (Ερλίνγκ Μο): Πέτερσεν- Χάουγκεν, Χάγκελσκιερ, ‘Ειβαν- Λέβικ, Χέσταντ, Ντέλι, Κάασα, Λίνες-Μπερίσα, Γκούλμπραντσεν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.