Σ. Γιακίροβιτς: «Θα είμαστε έτοιμοι…»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο 47χρονος Βόσνιος τεχνικός της κροατικής ομάδας εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον «Δικέφαλο» (Γήπεδο Τούμπας, 19:45), μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου...

Λιγομίλητος μεν αλλά εκφράζοντας μία συγκρατημένη αισιοδοξία, απόρροια του 2-0 στο ματς της Κροατίας, εμφανίστηκε ο Σεργκέι Γιακίροβιτς στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας.

Ο 47χρονος τεχνικός της Ντινάμο Ζάγκρεμπ σημείωσε πως: «Η ομάδα είναι περίπου ίδια. Η σύνθεση είναι πάνω κάτω η ίδια. Η προετοιμασία της ομάδας μου για το αυριανό ματς αφορά – κυρίως – το πνευματικό επίπεδο».

Σ’ ότι έχει να κάνει με τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί η κροατική ομάδα για να πετύχει το στόχο της: «Θα είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στο γήπεδο, πιστεύουμε πως θα πάνε όλα καλά, όσο για τις εκπλήξεις θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ.Λουτσέσκου».

Για το τί ματς περιμένει, προτίμησε να αναφερθεί αποκλειστικά στα της ομάδας του αλλά χωρίς λεπτομέρειες: «Θεωρώ ότι μπορούμε να προοδεύσουμε, να μην επαναλάβουμε τα λάθη μας γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα».

Σε νέα ερώτηση για τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσεχθούν σ’ ότι έχει να κάνει με τον «Δικέφαλο», είπε: «Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επιθετική τριπλέτα του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς επισήμανα και στο πρώτο παιχνίδι. Στους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλια. Δεν ξέρω αν στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι εμείς ή εκείνοι δεν βρέθηκαν στην καλύτερη ημέρα τους αλλά θα επιμείνω στους ίδιους. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα νέος παίκτης με πολύ μεγάλο μέλλον μπροστά του». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.