Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Αισιόδοξος εν όψει ΠΑΟΚ ο Μπρόντιτς

Ο Φραν Μπρόντιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος, εν όψει της πρώτης αναμέτρησης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης της κροατικής ομάδας τόνισε πως δε θα είναι εύκολες οι αναμετρήσεις με τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε στη «Sportske Novosti». Αναλυτικά:

Για το ποιος είναι το φαβορί για την πρόκριση στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε το φαβορί στο Ζάγκρεμπ, και αυτοί θα είναι στη Θεσσαλονίκη. Οι πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι μοιρασμένες, αλλά έχουμε ευρωπαϊκή εμπειρία με το μέρος μας, άλλωστε αυτή η ομάδα έπαιξε στο Champions League και γι’ αυτό θα μας έδινα ένα μικρό πλεονέκτημα».

Για το ότι θα χρειαστεί να επαναλάβουν τις εμφανίσεις που έκαναν με την Μπέτις: «Ναι, πρέπει να είμαστε σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Μπέτις είναι δυνατή ομάδα και με βάση αυτά που είδα και από τους Ισπανούς και από τους Έλληνες, η Μπέτις μου άφησε καλύτερη εντύπωση, μου φαίνεται ότι είναι πιο δυνατή ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι οι Έλληνες είναι αδύναμοι, εξάλλου είναι δυνατοί και έχουν τα ατού τους και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια για να περάσουμε».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια της Ντιναμό μετά την ισοπαλία στην Όσιγιεκ και το αν θεωρεί γκέλα ή κέρδος αφού ήρθε η ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό: «Όταν το δούμε μέσα από το πρίσμα της κούρσας για τον τίτλο, τότε σίγουρα χάσαμε δύο βαθμούς. Ωστόσο, αν ξέρουμε ότι ξεφύγαμε στο τέλος και ότι «πήραμε» αυτό το σημείο, τότε μπορεί να το δούμε διαφορετικά. Βασικά, το κλίμα είναι καλό, δεν έχουμε «βουλιάξει», μένουν πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας».

Για τα σκαμπανεβάσματα φέτος που έχει η Ντιναμό από την αρχή της σεζόν: «Δεν ξέρω, είναι πραγματικά δύσκολο να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες, έχουμε ευρύ ρόστερ, δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις. Υπάρχει μεγάλος αριθμός αγώνων, είμαστε ακόμα στο παιχνίδι και στις τρεις διοργανώσεις, θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος σε κάθε μία».

Για τα δυο ντέρμπι που έρχονται στο πρωτάθλημα σε Χάιντουκ και Ριέκα: «Ναι, θα πρέπει να κερδίσουμε. Αλλά πιστέψτε με, ο τίτλος θα κριθεί από αυτά τα άλλα, «μικρά» ματς! Απομένουν 11 γύροι ακόμα, εμείς όμως έχουμε 12 παιχνίδια, θα είναι εξίσου δύσκολο για όλους μας σε κάθε ματς. Αυτή τη σεζόν επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο κροατικό πρωτάθλημα, κανείς δεν μπορεί να κερδίσει βαθμούς εύκολα ή να ξέρει ότι θα πάρει το ματς εκ των προτέρων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.