ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Σαμάτα και αποκατάσταση οι βασικοί λίγο πριν το Ζάγκρεμπ

Οι «ασπρόμαυροι» του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκληρώνουν την Τετάρτη (6/3) το πρωί την προετοιμασία τους και το απόγευμα θα πετάξουν για την κροατική πρωτεύουσα.

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το ταξίδι στην Κροατία και την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε σήμερα το πρωί στο γήπεδο και ξεκίνησε την προετοιμασία στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί και η αυριανή τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Ζάγκρεμπ.

Το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος ο Άλι Σαμάτα θα ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας. Ο Τανζανός επιθετικός αποχώρησε από το τελευταίο παιχνίδι με έναν μυϊκό σπασμό στη μέση, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε, σήμερα υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο. Εκτός προπόνησης έμεινε κι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Παράλληλα, με απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου και του ποδοσφαιρικού τμήματος ο ΠΑΟΚ δε θα προπονηθεί στο «Maksimir» του Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στρέφει την απόλυτη προσοχή του στην αναμέτρηση του Ζάγκρεμπ, με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (05.03) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν υπό δυνατή βροχή στο γήπεδο, πάνω στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Άλι Σαμάτα αποχώρησε από το τελευταίο παιχνίδι με έναν μυϊκό σπασμό στη μέση, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε. Ο Τανζανός υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο. Εκτός προπόνησης έμεινε κι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Την Τετάρτη (06.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία. Η προπόνηση είναι ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει το απόγευμα για Κροατία και στις 19:30 θα διεξαχθεί στο Μαξιμίρ η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Ντόμινικ Κοτάρσκι , που θα εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.