Στουρμ Γκρατς – Σλόβαν Μπρατισλάβα 4-1: Ισχυρό προβάδισμα για τους Αυστριακούς (highlights)

Η Στουρμ Γκρατς νίκησε τη Σλόβαν Μπρατισλάβα με τρία γκολ διαφορά και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του UEFA Europa Conference League. Με δέκα τελείωσαν οι Σλοβάκοι.

Μόλις στο 4ο λεπτό, οι Αυστριακοί άνοιξαν το σκορ, όταν ο Χόρβατ βρήκε τον Μπιέρεθ μέσα στην περιοχή και ο Δανός – που αγωνίζεται στους γηπεδούχους ως δανεικός από την Άρσεναλ -, νίκησε τον Τρνόφσκι με πανέμορφο τελείωμα με εξωτερικό φάλτσο.

Η Σλόβαν όμως, απάντησε μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν σε μία μακρινή μπαλιά από την άμυνα, ο Ροντρίγκες ευνοήθηκε από την πορεία της μπάλας, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γιάρος και ισοφάρισε.

Η Στουρμ, πήρε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στο 27′, με τον Σαρκάρια να εκτελεί το φάουλ, τον Αφενγκρούμπερ να παίρνει την πρώτη κεφαλιά στην περιοχή και τον Στάνκοβιτς να κάνει το 2-1 με τον ίδιο τρόπο.

Στο 64ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν και το 3-1, με τον Κιτεϊσβίλι να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή από τον Μπαρσεγκιάν και να εκτελεί ο ίδιος, ευστοχώντας.

Στο 78′, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους Σλοβάκους, καθώς ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, Bλάντιμιρ Βάις, αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη (μετά από εξέταση του replay, καθώς αρχικά ο διαιτητής του είχε δείξει κίτρινη), δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, από τον συνονόματο, προπονητή και πατέρα του!

H Στουρμ, συνέχισε να επιδιώκει το γκολ και το πέτυχε στις καθυστερήσεις, με τη δεύτερη ασίστ του Χόρβατ, για την εκτέλεση του Καμαρά, που είχε μπει νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή, για να διαμορφώσει το τελικό 4-1, σκοράροντας στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο!

Η ρεβάνς, διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη στη Σλοβακία.

Στουρμ Γκρατς (Ίλτσερ): Γιάρος – Γκαζιμπέγκοβιτς (82′ Τζόνστον), Αφενγκρούμπερ, Βίτιριχ, Πρας (83′ Καμαρά) – Στάνκοβιτς, Λαβαλέ – Κιτεϊσβίλι (82′ Χιρλέντερ), Χόρβατ, Σαρκάρια (59′ Μπόβινγκ) – Μπιέρεθ (71′ Βλόνταρτσικ).
Σλόβαν Μπρατισλάβα (Βάις): Τρνόφσκι – Πάουστσεκ, Κάσια, Μπάιριτς, Ζμρχαλ – Σαββίδης, Κανκάβα, Κούτσκα – Μπαρσεγκιάν (68′ Βάις), Στρέλετς (79′ Tόλιτς), Ροντρίγκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.