Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Άιντραχτ 2-2: Επιστροφή Βέλγων και όλα στο Χ! (highlights)

Συναρπαστικό παιχνίδι στις Βρυξέλλες, με Ουνιόν και Άιντραχτ να μένουν ισόπαλοι 2-2.

Ουνιόν Σεn Ζιλουάζ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναμετρήθηκαν στο “Lotto Park” στο Βέλγιο για τον πρώτο μεταξύ τους αgώνα για τα πλέι οφ του UEFA Conference League. Μετά από ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο των φιλοξενούμενων, που προηγήθηκαν με 2-0, οι Βέλγοι αντέδρασαν και τελικώς πήραν το 2-2 ενόψει της δύσκολης ρεβάνς. Σαϊμπί και Κάλαϊτζιτς τα γκολ των “Αετών”, Ράσμουσεν και Νίλσον σκόραραν για τους γηπεδούχους.

Το ματς

Με το καλημέρα, οι Γερμανοί “πάγωσαν” το “Lotto Park” και προηγήθηκαν στο σκορ. Μόλις στο 3’ο Ενκουνκού θα κάνει υπέροχη ενέργεια από τα αριστερά, θα κάνει το γύρισμα και μετά από προσπάθεια του Κάλαϊτζιτς, ο Σαϊμπί θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Λάιντνερ.
Η Άιντραχτ είχε πάρει πλέον ψυχολογία και με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου θα διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Σαϊμπί θα μοιράσει στον Σάσα Κάλαιτζιτς, κι ο Σέρβος με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 2-0.
Οι γηπεδούχοι θα μπουν στη ροή του παιχνιδιού μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και στο 31′ μείωσαν με τον Ράσμουσεν. Ο Σκίρι θα κάνει το λάθος, ο Αμούρα θα κλέψει τη μπάλα και θα μοιράσει στο Δανό για το 1-2. Το σκορ θα παραμείνει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι Βέλγοι μπήκαν πολύ καλύτερα και πίεσαν για την ισοφάριση. Ο Νίλσον θα χάσει μεγάλη ευκαιρία στο 56′ αλλά η κεφαλιά του θα περάσει άουτ. Στο 65′ ο Τοπμόλερ θα κάνει διπλή αλλαγή για να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα του, αλλά οι γηπεδούχοι θα βρουν αυτό που έψαχναν. Ο Ράσμουσεν θα κάνει το γέμισμα στη περιοχή, ο Τραπ θα κάνει μισή έξοδο και ο Νίλσον θα κάνει το 2-2. Στο 78′ η Ουνιόν θα μείνει με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Βανούτ. Αυτό, όμως θα είναι το τελευταίο αξιοσημείωτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για δεύτερη φορά στη Γερμανία.

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (Μπλέσιν): Λάιντνερ, Κάστρο-Μοντέ, ΜακΆλιστερ (87′ Τεκλάμπ), Μπούρτζες, Μασίντα, Ράσμουσεν, Βανούτ, Λαπουσέν, Ελ Αμίν Αμούρα (87′ Σάικς), Νίλσον (79′ Αγιένσα), Πουέρτας

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Τοπμόλερ): Τραπ, Τούτα (46′ Κνάουφ), Κοχ, Πάτσο, Αουρέλιο Μπούτα, Σκίρι, Γκέτσε(65′ Ρόντε), Ενκουνκού (94′ Μαξ), Σαϊμπί, Μαρμούς (79′ Εμπιμπέ), Κάλαϊτζιτς (65′ Εκιτίκε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.