Λάρσον: “Θέλουμε ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ για την ήττα”

Ο Σουηδός διεθνής μέσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ούγκο Λάρσον, φανέρωσε στη σημερινή (29/11) συνέντευξη Τύπου το σκεπτικό στα αποδυτήρια της γερμανικής ομάδας εν όψει του αυριανού (30/11) κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League

Οι παίκτες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλουν ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ για την ήττα στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα στην Τούμπα, στο πλαίσιο του έβδομου ομίλου του Europa Conference League, και δεν το κρύβουν. Για παράδειγμα, ο Σουηδός διεθνής μέσος της γερμανικής ομάδας, Ούγκο Λάρσον, μπορεί να το ανέφερε… κομψά στη σημερινή (29/11) συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού (30/11) αγώνα στη Γερμανία, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, όμως, αυτό εννοούσε.

Ερωτώμενος ο Λάρσον για το αυριανό παιχνίδι, απάντησε συγκεκριμένα: “Έχω ένα καλό προαίσθημα! Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στη Φρανκφούρτη. Μπορεί να προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα, από την ήττα από τη Στουτγάρδη, αλλά θέλουμε να αναπληρώσουμε την ήττα του πρώτου αγώνα στην Ελλάδα από τον ΠΑΟΚ. Αυτό θέλουμε να κάνουμε”.

Σχετικά με το γεγονός ότι ο ίδιος στα τελευταία εννιά παιχνίδια του γερμανικού πρωταθλήματος έχει χάσει μόλις ένα λεπτό, τόνισε: “Είχα υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό μου, όταν ήρθα εδώ. Μου κάνει λίγο εντύπωση που παίζω πολύ και έχω προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο τόσο άμεσα! Όλοι στην ομάδα με υποστηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο”.

Για το επίμαχο θέμα της στήριξης της ομάδας από τους φίλους της στο αυριανό παιχνίδι, μετά όσα άσχημα προηγήθηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Στουτγάρδη το περασμένο Σάββατο (25/11), είπε: “Μερικές φορές σε κάνουν να τρέχεις και να παλεύεις περισσότερο σε δύσκολα παιχνίδια. Μας βοηθούν πολύ και ελπίζω να δημιουργήσουν μία τέτοια ατμόσφαιρα αύριο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.