Σβαμπ: “Θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση στο ECL” (video)

Ο Στέφαν Σβαμπ έδειξε στις δηλώσεις, που έκανε μετά τον αγώνα με την Αμπερντίν στην Τούμπα (9/11), το στόχο του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Σαφής και ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Στέφαν Σβαμπ μετά τον αγώνα με την Αμπερντίν χθες (9/11) στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, σχετικά με το τι επιζητούν οι “ασπρόμαυροι” στη συνέχεια της διοργάνωσης. Όπως είπε ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ στο κανάλι της ομάδας, το ζητούμενο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του είναι η πρωτιά στον όμιλο, η οποία θα παιχτεί ανάμεσα στον “Δικέφαλο” και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Σβαμπ ρωτήθηκε αρχικά για τις εντυπώσεις, με τις οποίες έφυγε από το γήπεδο από τον αγώνα με την Αμπερντίν και απάντησε: “Η ομάδα είναι απογοητευμένη από το αποτέλεσμα. Θέλαμε να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε και κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Αλλά από την άλλη πλευρά, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και συνεχίζουμε στη διοργάνωση και αυτό είναι πολύ καλό. Όπως και το γεγονός ότι παραμένουμε πρώτοι στον όμιλο, αλλά και αήττητοι έως τώρα στην Ευρώπη από την αρχή των αγώνων αυτή τη σεζόν. Αλλά και πάλι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα”.

Για το στόχο του ΠΑΟΚ από τούδε και στο εξής, τόνισε: “Έχουμε μείνει πλέον εμείς και η Άιντραχτ. Μια καλή και δυνατή ομάδα, την οποία θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα της. Έχασε εδώ στην Τούμπα, άρα πρέπει να δώσουμε το 110% για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια, για να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να πάμε στη Γερμανία να παίξουμε με καλές προϋποθέσεις αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Πετύχαμε τον στόχο της πρόκρισης και τώρα πάμε για την πρωτιά!”

Όσο για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν πήρε νίκη κόντρα στην Αμπερντίν εντός έδρας, εστίασε στους εξής: “Πιστεύω ότι δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί στην επίθεση, ενώ είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Θα έπρεπε να σκοράρουμε παραπάνω γκολ. Αντίθετα, στην άμυνα δεχτήκαμε δύο γκολ από δύο τελικές που είχαν. Ήταν αποτελεσματικοί οι αντίπαλοι, σε αντίθεση με εμάς, και γι’ αυτό έληξε 2-2 το ματς με την Αμπερντίν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.