ΠΑΟΚ: Το αήττητο σερί έφτασε μέχρι την UEFA! (pic)

Ο ΠΑΟΚ μετρά αήττητο σερί επτά αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την UEFA, που έκανε ειδική αναφορά σε σημερινό (23/10) της ποστάρισμα

Το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ στους τελευταίους επτά αγώνες του σε Ελλάδα και Ευρώπη αποθεώνει η UEFA σε σημερινό (23/10) της ποστάρισμα στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. “ΠΑΟΚ=αήττητος στους τελευταίους επτά αγώνες του σε όλες τις διοργανώσεις” (PAOK = unbeaten in their last seven games across all competitions), αναφέρει η σχετική δημοσίευση με χαρακτηριστικό συνοδευτικό χειροκρότημα!

Γεγονός είναι ότι οι “ασπρόμαυροι” στα δεκαέξι (16) επίσημα παιχνίδια που έχουν από το ξεκίνημα της σεζόν στο Europa Conference League και στο ελληνικό πρωτάθλημα ως τώρα, έχουν μετρήσει μόλις μία ήττα, αυτή στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, την τρίτη αγωνιστική. Στη Stoiximan Super League έχουν ακόμη πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση έχουν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στο ερχόμενο παιχνίδι με την Αμπερντίν, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της Θεσσαλονίκης, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του ECL. Σε αυτόν τον αγώνα δεν θέλουν απλώς να παραμείνουν αήττητοι, διευρύνοντας κι άλλο το αήττητο σερί, αλλά επιζητούν τη νίκη, που σε μεγάλο βαθμό θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.