Αστάνα – Βικτόρια Πλζεν 1-2: «Απόλυτοι» Τσέχοι, άποντοι Kαζάκοι

Η Βικτόρια Πλζεν πέρασε νικηφόρα με ανατροπή από την έδρα της Αστάνα και έκανε το δύο στα δύο στον 3ο Όμιλο του UEFA Europa Conference League.

Αντίθετα, οι Καζάκοι έμειναν στο μηδέν μετά από δύο αγώνες, ενώ στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Μπαλκάνι (0 β.) παίζει με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ (3 β.).

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 51ο λεπτό, όταν ο Ντάρμπο έκανε πάσα στον Τομάσοφ, που σκόραρε με σουτ.

Οι Τσέχοι όμως απάντησαν μόλις τρία λεπτά αργότερα, με τον Ντουέ να κάνει τη σέντρα και τον Τσορί να σκοράρει με κεφαλιά.

Στο 56′ μάλιστα πήραν προβάδισμα στο σκορ, με σουτ του Κόπιτς που κόντραρε στον συμπαίκτη του, Κάλβαχ, με την μπάλα να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα.

Αστάνα (Μπαμπαγιάν): Κόντριτς – Χοβνανισιάν, Χαρογιάν, Μαρότσκιν, Τομάσεβιτς, Βορογκόφσκι – Κουάτ (67′ Γιόβαντσιτς), Λόντσαρ (90′ Ζάκσιλικ), Ουρεγκά (67′ Εμπόνγκ) – Τομάσοφ, Ντάρμπο (73′ Αϊμπέτοφ).
Βικτόρια Πλζεν (Κούμπεκ): Στάνεκ – Χέιντα (46′ Γεμέλκα), Χράνατς, Ντουέ – Κόπιτς, Μπούχα (87′ Τραορέ), Κάλβαχ, Κάντου – Ντουροσίμνι (90′ Σίκορα), Σουλκ (90′ Βλκανόβα), Τσορί (80′ Βύντρα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.