ΠΑΟΚ-Χάιντουκ 3-0: Πρόκριση με υπογραφή Ζίφκοβιτς (vids)

Ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε αρκετά από την Χάιντουκ, όμως είχε τον τρόπο και τα γκολ για να πάρει την πρόκριση επικρατώντας 3-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άντριγια Ζίφκοβιτς.

Η Χάιντουκ είχε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί στην Τούμπα, κάτι που έκανε ο ΠΑΟΚ για να πάρει μια μεγάλη νίκη με 3-0 και πρωταγωνιστή τον Άντριγια Ζίφκοβιτς που σκόραρε δύο γκολ σε έξι λεπτά (79′, 85′).

Παρά το γεγονός ότι είχε αρκετά αμυντικά θέματα, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ από την Χάιντουκ και προκρίθηκε στα playoffs του Conference League, όπου θα βρει μια εκ των ΡόζενμποργκΧαρτς.

Ο Σβαμπ άνοιξε το σκορ, δοκάρι ο Κουλιεράκης, δύο γκολ ο Ζίφκοβιτς που “καθάρισε” την πρόκριση.

Ευκαιρίες για την Χάιντουκ, γκολ και δοκάρι για τον ΠΑΟΚ

Φουριόζα μπήκε στην Τούμπα η Χάιντουκ, η οποία στο πρώτο δεκάλεπτο άγγιξε τρεις φορές το γκολ. Στο 2′ σε διπλή ευκαιρία με Μλάκαρ και Λιβάια, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να έχει ευκαιρία και στο 9′ όταν νικήθηκε από τον Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί με πέναλτι που κέρδισε στο 11′ ο Κωνσταντέλιας και έκανε γκολ στο 12′ ο Σβαμπ, ενώ στο 20′ ο Κουλιεράκης είχε δοκάρι με ωραία προβολή στην κίνηση μέσα από την περιοχή.

Η Κροατική ομάδα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει από διώξιμο του Κουλιεράκη στο 40‘, ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με μία ακόμα μεγάλη φάση για την Χάιντουκ, καθώς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η κεφαλιά του Σαχίτι πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κοτάρσκι.

Ο Σβαμπ στις αγκαλιές των συμπαικτών του. ΠΗΓΗ: In Time Sports

“Καθάρισε” ο Ζίφκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ είχε θέματα αμυντικά με το δεύτερο μέρος να αρχίζει όπως και το πρώτο. Με ευκαιρίες για τους Κροάτες, αρχικά στο 20ο δευτερόλεπτο με τον Λιβάια, τον οποίο σταμάτησε ο Κοτάρσκι και ακολούθως με τον Κροβίνοβιτς που έστειλε τη μπάλα πάνω στον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Η πρώτη μεγάλη φάση όμως ήταν για τον ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια στο 52′ να αγγίζει το 2-0, ενώ στο 57′ ο Νάρεϊ εκτέλεσε άσχημα μέσα από την περιοχή.

Οι Κροάτες απείλησαν με τον Μπενραχού στο 67′, με τον ΠΑΟΚ να “κλειδώνει” την πρόκριση στο 79′ όταν από πίεση ψηλά και κλέψιμο της μπάλας ο Κωνσταντέλιας βρήκε τον Ζίφκοβιτς που με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Ο Σέρβος άσος του ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ, στο 85′, με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Κοτάρσκι κράτησε ανέπαφη την εστία του με απόκρουση στο 92′ σε σουτ του Λιβάια.

Το φιλμ του αγώνα

Α’ Ημίχρονο

2′ Σουτ του Μλάκαρ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
2′ Κόρνερ του Οτζίτζα Οφόε, κεφαλιά του Λιβάια, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από την εστία του Κοτάρσκι.

9′ Λάθος από ελεύθερο του Κοτάρσκι, ο οποίος στέλνει τη μπάλα στον Οφοέ, αυτός έστρωσε αμέσως στον Λιβάια που από το ύψος του πέναλτι νικήθηκε από Κροάτη γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.
11′ Ο Κωνσταντέλιας πάτησε περιοχή, έκανε την ντρίμπλα και ο Οφόε από πίσω κάνει ένα ανόητο πέναλτι, βρίσκοντας καθαρά τα πόδια του παίκτη του ΠΑΟΚ.
12′ Ο Σβάμπ εκτέλεσε σωστά, στη μία γωνία ο γκολκίπερ της Χάιντουκ, Λούτσιτς στην άλλη η μπάλα για το 1-0.

Η στιγμή της εκτέλεσης του Σβαμπ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

19′ Σουτ του Οφόε έξω από την περιοχή, άουτ η μπάλα.
20′ Κόρνερ του Ζίφκοβιτς, ο Κουλιεράκης με ωραία προβολή στην κίνηση είδε τη μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Λούτσιτς.
32′ Σέντρα του Κροβίνοβιτς, κεφαλιά του Μέλνιακ, άουτ η μπάλα.
39′ Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ με Ζίφκοβιτς, ο οποίος έκανε το γύρισμα, με τον Νάρεϊ να μην προλαβαίνει να βρει τη μπάλα.
40′ Σέντρα του Μέλνιακ, ο Εκόνγκ δεν βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και ο Κουλιεράκης που έδιωξε σε κόρνερ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ.
45′ Σουτ του Κροβίνοβιτς μέσα στην περιοχή, πάνω στον Κοτάρσκι.
45’+3 Κεφαλιά του Σαχίτι μέσα από την περιοχή, ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κοτάρσκι.

Δύο γκολ από τον Σέρβο σε πέντε λεπτά. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Β’ Ημίχρονο

46′ Ευκαιρία στα 20 δευτερόλεπτα για την Χάιντουκ, με τον Λιβάια να βγαίνει απέναντι από τον Κοτάρσκι, ο οποίος βρήκε τη μπάλα με τα πόδια και αποσόβησε τα χειρότερα για τον ΠΑΟΚ.
48′ Μακρινό σουτ του Κροβίνοβιτς, πάνω στον Κοτάρσκι.
52′ Ωραία ενέργεια του Σαμάτα, ο Ζίφκοβιτς έβγαλε τη σέντρα, κοντρόλ με το στήθος από τον Κωνσταντέλια που σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Λούτσις να διώνει εξ επαφής.
57′ Σέντρα του Κωνσταντέλια, ο Νάρεϊ εκτέλεσε άσχημα μέσα από την περιοχή.
67′ Σουτ του Μπενραχού μέσα από την περιοχή, ο Κοτάρσκι έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
79′ Έκλεψαν τη μπάλα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Κωνσταντέλια να περνάει ωραία στον Ζίφκοβιτς που με δυνατό τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.
85′ Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ζίφκοβιτς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λούτσιτς για το 3-0.
90’+2 Σουτ του Λιβάια, έδιωξε σε κόρνερ ο Κοτάρσκι.

Με αρκετές σημαντικές αποκρούσεις ο Κοτάρσκι, κράτησε το μηδέν στην εστία του. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας (62′ Φιλίπε Σοάρες (73′ Οζντόεφ)), Νάρεϊ (62′ Τάισον), Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (78′ Τόμας).

Χάιντουκ (Ιβάν Λέκο): Λούτσιτς, Μουφί, Σάρλια, Ντιαλό, Μέλνιακ, Κροβίνοβιτς (59′ Μπενραχού), Σιγκούρ, Σαχίτι (59′ Ντόλτσεκ), Οφόε, Μλάκαρ (73′ Νταγιάκου), Λιβάια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.