ΑΕΚ Λάρνακας-Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-1: Έχασε πέναλτι και την ευκαιρία για τη νίκη

ΑΕΚ Λάρνακας και Μακάμπι Τελ Αβίβ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Ισραήλ, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο νησί, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 86'.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν την πρώτη ευκαιρία με τον Μπρούνο Γκάμα να απειλεί και τον Πέρετς να στέλνει την μπάλα κόρνερ. Σιγά σιγά οι Ισραηλινοί πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και με κύριο εκφραστή των επιθέσεών τους τον αειθαλή Ζαχάβι και τον επικίνδυνο Κοέν, έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος.

Ο Πίριτς όσες φορές χρειάστηκε φώναξε παρών κυρίως στο πρώτο 20λεπτο, με αποτέλεσμα το 45λεπτο να ολοκληρωθεί χωρίς σκορ, αφήνοντας απογοητευμένους τους φιλοξενούμενους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με φάσεις εκατέρωθεν, αλλά τόσο ο Πέρετς για την Μακάμπι, όσο και ο Λέντες για την ΑΕΚ δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Το γόρδιο δεσμό έλυσε ο Κοέν στο 64′, όταν βρήκε δίχτυα μετά από ασίστ του Μέισον για το 0-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ. 5 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν διπλή αλλαγή με Τριχόφσκι και Κάπτουμ για να προσπαθήσουν να μπουν ξανά στο ματς.

Τα κατάφεραν 10 λεπτά πριν το τέλος με τον Φαράζ που ήρθε από τον πάγκο. Ο Γάλλος συνδυάστηκε με τον Φραν Σολ και έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία. 6 λεπτά αργότερα είχαμε τη φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση, καθώς ο Τριχόφσκι αστόχησε από το σημείο του πέναλτι και η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να γυρίσει τούμπα το ματς. Μέχρι το τέλος οι 2 ομάδες ήταν ιδιαίτερα προσεχτικές με αποτέλεσμα να αφήσουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την υπόθεση πρόκριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.