Στέφαν Σβαμπ: «Το μόνο που μετρά είναι η πρόκριση…»

Ο Στέφαν Σβαμπ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου πριν την ρεβάνς με την Μπεϊτάρ τόνισε ρεαλιστικά, ότι το μόνο που θέλει ο ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση.

Ο Στέφαν Σβαμπ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου πριν την ρεβάνς με την Μπεϊτάρ τόνισε ρεαλιστικά, ότι το μόνο που θέλει ο ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση.
Ο μέσος του «Δικεφάλου» επεσήμανε ότι όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι χρειάζεται προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι διαφορετικό θα ήθελε να δει σε σχέση με το πρώτο ματς: “Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να προκριθούμε αυτός είναι ο στόχος. Γνωρίζουμε τι κάναμε καλά στην Τούμπα, ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι”
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί το άγχος της Μπεϊτάρ: “Όλοι ξέρετε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν νιώθω διαφορά αναφορικά με το στυλ μας αν παίζουμε εντός ή εκτός έδρας. Θέλουμε να κυριαρχούμε. Είναι μεγάλο παιχνίδι για αυτούς σε ένα γεμάτο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι όλοι μας να είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσεις αναφορικά με τη δημιουργία, διότι παίζουν με 5 αμυντικούς, αλλά εμείς καταφέραμε να δημιουργήσουμε”
Για το αν θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ θα βρει περισσότερους χώρους σε αυτό το παιχνίδι: “Δεν έχει καμία σημασία το πως θα παρουσιαστεί η αντίπαλη ομάδα, ξέρουμε την ποιότητα μας και ξέρουμε πως να την αντιμετωπίσουμε όπως και να αγωνιστεί”
Για το αν έχει έξτρα κίνητρο μετά το χαμένο πέναλτι: “Αυτά συμβαίνουν, το πιο σημαντικό είναι να μην επηρεάσουν την πρόκριση. Πρέπει να σκοράρουμε, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις καταστάσεις και να πάρουμε την πρόκριση”
Για το αν μετράει η εμφάνιση ή το αποτέλεσμα: “Φυσικά, το αποτέλεσμα, είναι αγώνες που ή κερδίζεις ή αποκλείεσαι. Οπότε δεν θα μας επηρεάσει αν κάνουμε κακό παιχνίδι, αλλά αν κάνεις ένα καλό παιχνίδι έχεις πιο πολλές πιθανότητες να πάρεις τη πρόκριση. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.