Γιόσι Αμπουκασίς: «Είμαστε έτοιμοι και για πέναλτι…»

Ο τεχνικός της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκασίς μιλώντας ενόψει του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ επεσήμανε ότι περιμένει ένα δύσκολο ματς με την πρόκριση πιθανόν να κρίνεται και στα πέναλτι.

Ο τεχνικός της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκασίς μιλώντας ενόψει του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ επεσήμανε ότι περιμένει ένα δύσκολο ματς με την πρόκριση πιθανόν να κρίνεται και στα πέναλτι.
Ο προπονητής των Ισραηλινών στην επίσημη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τον «Δικέφαλο» τόνισε ότι θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι, ότι ο κόσμος της ομάδας του θα βοηθήσει, ενώ δεν απέκλεισε ότι η πρόκριση μπορεί να πάει και στην διαδικασία των πέναλτι.
«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα να γνωρίζουμε πως θα αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Μας δίνει τεράστια ώθηση το γεγονός πως έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια. Από την άλλη, γνωρίζουμε πως ανεξάρτητα του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα στο γήπεδο για να προκριθούμε. Έχουμε απέναντί μας μια εξαιρετική ομάδα και πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να την αποκλείσουμε».

Για τις σκέψεις του για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε πως για να προκριθούμε, πρέπει να σκοράρουμε. Χάρη σε ένα εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι απ’ όλους τους παίκτες μας, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ.

Τώρα παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας που θα μας πιέσει και θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Έχουμε προετοιμαστεί και για το ενδεχόμενο η αναμέτρηση να κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημά μας, αλλά σε έναν αγώνα όλα μπορούν να συμβούν.

Εξήγησα στους παίκτες μου ότι πρέπει να είναι έξυπνοι. Να μην πιέζουμε πολύ στην επίθεση, για να μην είμαστε εκτεθειμένοι πίσω, γιατί αν βρεθούμε σε μειονεκτική θέση στην άμυνα, ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες πολύ ψηλού επιπέδου. Το κοινό θα θέλει να πιέσουμε στην επίθεση, αλλά δεν χρειάζεται βιασύνη, γιατί αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα το πληρώσουμε».

Για τον Νικολαέσκου: «Υπάρχει ενδεχόμενο να παραμείνει σε εμάς όσο έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Δεν προετοιμαστήκαμε καλά, η κατάσταση δεν είναι και η πιο φυσιολογική, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό.

Θα χρησιμοποιήσουμε τον Νικολαέσκου ή τον Φράιντεϊ στην επίθεση και όποιος παίξει θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του σε 90 ή 120 λεπτά για να περάσουμε. Ο Φράντεϊ έκανε μια πολύ καλή προετοιμασία, ήμασταν απογοητευμένοι που δεν τον είχαμε μαζί μας στο πρώτο παιχνίδι. Τώρα τον έχουμε διαθέσιμο και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.