Λέφσκι: Αυτό είναι το στάδιο “Γκεόργκι Ασπαρούχοφ” (pics&vid)

Αποστολή στη Σόφια
Με την "κερκίδα" στο ένα πέταλο να έχει ολοκληρωθεί προ τριετίας και με τις εργασίες σε όλο το υπόλοιπο γήπεδο να βρίσκονται σ' εξέλιξη η έδρα της βουλγαρικής ομάδας ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον "Δικέφαλο"

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται οι άνθρωποι της Λέφσκι προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τον πρώτο αγώνα του Β’ πρόκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι εργασίες είνα συνεχείς στο στάδιο “Γκεόργκι Ασπαρούχοφ” με πλήθος εργατών να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους στο γήπεδο που βρίσκεται – σχετικά – στο κέντρο της Σόφιας. Έχοντας συμπληρώσει μισό αιώνα ζωής και κάτι, καθώς ανεγέρθη το 1963, δεν κρύβει τα χρόνια του.

Γι’ αυτό και σήμερα, μια βόλτα στο γήπεδο έφτανε για να δει κανείς τις εργασίες, βαψίματα στον περιβάλλοντα χώρο, στα κάγκελα περιμετρικά αλλά κι εντός του γηπέδου προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης.

Με χωρητικότητα που αγγίζει τις τριάντα χιλιάδες κι αυτό χάρη στην ολοκλήρωση της κερκίδας του πετάλου που βρίσκεται από τη μία πλευρά. Ένα …. “γεφύρι της Άρτας” όπως το χαρακτήριζαν οι ντόπιοι καθώς η προσπάθεια πολλών ετών για την ολοκλήρωσή του, έχοντας περάσει από χίλια “κύματα” ολόκληρώθηκε μόλις πριν από τρία χρόνια προσδίδοντας μια άλλη εικόνα και μια άλλη δυναμική στην ομάδα, που επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο χάρη στην παρουσία του Στάνιμιρ Στοϊλοφ στον πάγκο της.

Το “Γκεόργκι Ασπαρούχοφ” πάντως είναι ένα – μόνον – μέρος μιας σημαντικά μεγάλης έκτασης σε εξαιρετικό σημείο της βουλγαρικής πρωτεύουσας συμπεριλαμβάνοντας το προπονητικό κέντρο της ομάδας, το ανίστοιχο των Ακαδημιών, τις εγκαταστάσεις και τους κοιτώνες των μικρών ομάδων και φυσικά το κτίριο της διοίκησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.