Μίντγιουλαντ: Μπ. Χένρικσεν “Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι σε μια καυτή έδρα”

Οι δηλώσεις του τεχνικού της δανέζικης ομάδας και του αρχηγού της, Έρικ Σβιατσένκο για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες λεπτομέρειες – σ’ ότι αφορά την ομάδα του – αναφορικά με την αυριανή, δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα Play Offs του Europa Conference League ανέφερε ο Μπο Χένρικσεν.

Ο τεχνικός της δανέζικης ομάδας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου σημείωσε: «Είχαμε κάποια φανταστικά νέα για την ομάδα. Η γυναίκα του Ντάλσγκααρντ γέννησε και δεν κατάφερε να έρθει με την ομάδα. Δεν υπάρχουν τόσες απευθείας πτήσεις, είναι δύσκολο να έρθει για να μας βοηθήσει, θα το προσπαθήσουμε… Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι στον αγώνα και θα μας βοηθήσουν τόσο ο Ίζακσεν όσο και ο Σαρλς. Από εμένα εξαρτάται το αν θα τους επιλέξω για την ενδεκάδα ή όχι.

Ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, πιστεύω θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι σε μια καυτή έδρα. Είναι ένα γήπεδο που ξέρουμε ότι ο κόσμος δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα. Περιμένω να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τον ΠΑΟΚ πλέον, έχουμε δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του το τελευταίο διάστημα». 

Σ’ ότι αφορά το τακτικό κομμάτι σημείωσε: «Προφανώς έχουμε ένα πλάνο για το παιχνίδι και ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Δεν γίνεται να πω δημόσια τι θα κάνουμε, όπως καταλαβαίνετε, και πως θα παίξουμε. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, αποφασιστικοί και ψύχραιμοι σε όλα τα σημεία του αγώνα. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με φανταστικούς παίκτες και μπορεί να μας προκαλέσει πολλά προβλήματα. Πάντα έχουμε ένα σχέδιο, ανεξαρτήτως του αντιπάλου αλλά θα πρέπει να δείξουμε εξυπνάδα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ. Πιστεύω στην ομάδα μου και ελπίζω για το καλύτερο».

Σβιατσένκο “Πολύ δύσκολο παιχνίδι”

Τις δικές του σκέψεις μοιράστηκε ο αρχηγός της Μίντγιουλαντ, Έρικ Σβιατσένκο: «Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο προπονητής είναι αυτός που καθορίζει το πλάνο μας. Ο ΠΑΟΚ έχει διαθέσιμο έναν παίκτη που έχει πετύχει πολλά γκολ φέτος, θέλει προσοχή και θα τον προσέξουμε ιδιαίτερα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί και να δημιουργήσουμε φάσεις στην αντίπαλη εστία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.