Μίντιλαντ: Προβληματισμένος ο Μπαχ πριν την Τούμπα

Η εντός έδρας ήττα 2-0 της Μίντιλαντ από την Άαλμποργκ για το πρωτάθλημα της Δανίας, προβλημάτισε τον Κρίστιαν Μπαχ.

Ο βοηθός προπονητή του Μπο Χένρικσεν ζήτησε από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση στο ματς της Τούμπας και να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση. Αναλυτικά, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Για το πως επήλθε η ήττα από την Άαλμποργκ: «Μετά το 1-0, δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά μας έλειψαν οι σωστές αποφάσεις στο τελείωμα. Το αρνητικό, είναι ότι δε δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Ήταν σαν να μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, περιμένοντας απλά την Άαλμποργκ να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να το δούμε αυτό, για να μην ξανασυμβεί».

Αναφορικά με τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Το καλό για εμάς, είναι ότι έχουμε μπροστά μας αμέσως ένα άλλο παιχνίδι, οπότε έχουμε τη δυνατότητα να αφήσουμε άμεσα πίσω μας αυτή την ήττα και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε και προφανώς δε θα είναι η τελευταία, οπότε προφανώς θα πρέπει να προχωρήσουμε. Τώρα, η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι της Πέμπτης. Η ήττα σίγουρα είναι “βαριά” και δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνέλθουμε. Θα πρέπει να… ξυπνήσουμε, να ανέβουμε αυτές τις ημέρες και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.