Μίντιλαντ: Γ. Άντερσον “Το ‘κλειδί’ ήταν …”

Ο Σουηδός σκόρερ αποκάλυψε το στοιχείο που έδωσε τη νίκη στη Μίντιλαντ ενώ σχολίασε και την αναμέτρηση της Τούμπας σε μια εβδομάδα

Ήταν αυτός που με δικό του γκολ έβαλε φαρδιά-πλατιά τη “σφραγίδα” του στη νίκη της Μίντιλαντ επί του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Γιόαν Άντερσον.

Ο διεθνής Σουηδός, λίγο μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Το κλειδί ήταν πως τα καταφέραμε να παίξουμε καλά και αμυντικά και επιθετικά. Παλέψαμε αρκετά, βγάλαμε ένταση και χτυπήσαμε τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ήλεγχε το παιχνίδι. Περιορίσαμε τα ατού του ΠΑΟΚ και πήραμε έστω ένα μικρό προβάδισμα».

Παράλληλα αποκάλυψε την ανυπομονησία του για τη ρεβάνς κι εξήγησε σχετικά: «Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο του, γι’ αυτά τα ματς ζούμε όλοι. Θέλουμε να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Είχαμε και τη διακοπή μας έλειψε αυτό το συναίσθημα. Έχω φίλους στην Ελλάδα που μου έχουν πει για την ατμόσφαιρα, ανυπομονώ και μακάρι να τα πάμε καλά και να πάρουμε την πρόκριση».

Κι ολοκλήρωσε ως εξής: «Κάναμε όλα όσα μας είπε ο προπονητής μας. Τρέξαμε αρκετά, ελέγχαμε τον ρυθμό και αυτό ήταν κάτι που μας βοήθησε μετά το γκολ που πετύχαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.