Σλόβαν – Κοπεγχάγη 1-3: Με άνεση οι Δανοί (vids)

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ΠΑΟΚ, η Κοπεγχάγη έκανε ποδαρικό με το… δεξί, καθώς επικράτησε 3-1 της Σλόβαν στη Μπρατισλάβα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ΠΑΟΚ, η Κοπεγχάγη έκανε ποδαρικό με το… δεξί, καθώς επικράτησε 3-1 της Σλόβαν στη Μπρατισλάβα. Βασικός ο Ζέκα, στον πάγκο ο Οικονόμου.

H Koπεγχάγη άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με κεφαλιά του Βιντ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ η Σλόβαν Μπρατισλάβας “απάντησε” με τον ίδιο τρόπο μετά από δύο λεπτά. Ο Νιγηριανός Χέντι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκραμπάρα και ισοφάρισε το παιχνίδι.

Οι Δανοί προηγήθηκαν εκ νέου στο 41ο λεπτό. Οι παίκτες της Κοπεγχάγης έκλεψαν τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Μπιέλ έδωσε… μισό γκολ στον Στάγκε και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 2-1.

Η υπόθεση – νίκη “κλείδωσε” για τους Δανούς στο 68o λεπτό. Η Κοπεγχάγη κέρδισε πέναλτι, ο Βιντ ανέλαβε την εκτέλεση του και διαμόρφωσε από την “άσπρη βούλα” το τελικό 3-1.

Σλόβαν: Χόβαν, Ζμρχαλ, Μποζίκοφ, Κάσια, Πάουσεκ (78′ Ντα Σίλβα), Γκριν, Κανκάβα, Άγκμπο, Τσάβριτς (69′ Ντάζιτς), Μραζ, Χέντι (83′ Λίχι)

Κοπεγχάγη: Γκραμπάρα, Ντικς, Κοχόλαβα, Μπόιλεσεν, Κρίστανσεν, Στάγκε (86′ Μπάλντουρσον), Ζέκα, Λέραγκερ (78′ Γιοχάνεσον), Μπιέλ (86′ Βίλτσεκ), Μπόβινγκ (71′ Άνκερσεν), Βιντ (79′ Χόιλουντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.