Μίσκοβιτς: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στη Τούμπα»

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ (26/8), για τα playoffs του UEFA Europa Conference League.

O Μίσκοβιτς δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στη Τούμπα, ενώ ανέφερε πως το ρόστερ της όμαδας του είναι πολύ ποιοτικό και ικανό να τους οδηγήσει στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ριέκα:

Για τον πρώτο αγώνα και την ισοφάριση στο 94o λεπτό: «Όλα ήταν φανταστικά. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές, σε ολόκληρο τον σύλλογο για αυτό που δείξαμε στη Θεσσαλονίκη. Πολεμήσαμε σαν λιοντάρια και τα 90 λεπτά εναντίον μιας μεγάλης ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ. Ο ετήσιος προϋπολογισμός του ΠΑΟΚ είναι 80.000.000 ευρώ, εμείς έχουμε περίπου επτά φορές λιγότερο! Ήμασταν λίγο καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο – τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου – αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μας έκλεισαν.

Γενικότερα το 1-1 θεωρώ πως είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Πρέπει να αισθανόμαστε λυπημένοι ταυτόχρονα όμως πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, γιατί ο ΠΑΟΚ άξιζε αυτό το γκολ. Και αυτό που δεν θέλω καθόλου είναι να κατηγορήσει κάποιος τον Γκάλεσιτς λόγω του αυτογκόλ. Θέλω επίσης να του πω δημόσια ότι ολόκληρος ο σύλλογος τον στηρίζει και ότι θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να προπονείται σκληρά όπως κάνει συνέχεια».

Για τις σημαντικές απώλειες της ομάδας του: «Δεν έπαιξαν οι Ντρμιτς, Μούριτς, Σμόλτσιτς και Λαμπρόβιτς όμως δεν τα παρατήσαμε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Αυτό λέει αρκετά για το το πόσο μεγάλο και ποιοτικό είναι το ρόστερ που διαθέτουμε. Έχουμε παίκτες όπως ο Λεπίνιτσα, ο Μπούσνια, ο Λίμπερ και ο Γκάλεσιτς. Όλοι αυτοί είναι νέοι παίκτες που επιβεβαιώνουν ότι ο δρόμος μας είναι σωστός. Θυμηθείτε ότι πριν από δύο χρόνια είπα ότι στόχος μας είναι να ανανεώσουμε την ομάδα και να δώσουμε στους νέους παίκτες μια ευκαιρία να παίξουν περισσότερο. Την περασμένη σεζόν καταφέραμε να περάσουμε στους ομίλους του Εuropa League, τώρα πιστεύω ότι θα περάσουμε στο Conference League».

Για τον επαναληπτικό στην Κροατία: «Ελπίζω ότι την Πέμπτη θα έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια στο γήπεδο μας. Χρειαζόμαστε πραγματικά τη βοήθεια κάθε οπαδού και ως εκ τούτου εκ μέρους του συλλόγου τους προσκαλώ δημόσια να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν. Νομίζω ότι οι παίκτες μας αξίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη. Οι οπαδοί μας μπορούν να δώσουν φτερά στα πόδια των παικτών και να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ. Είναι πραγματικά μια εξαιρετική και ισχυρή ομάδα ο ΠΑΟΚ αλλά έχουμε και εμείς ποιότητα».

Για τo κλίμα στη Τούμπα: «Και τώρα ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι αυτό που είδα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ! Υπήρχαν λίγο περισσότερο από 10.000 άτομα στις κερκίδες. Άφησαν μόνο εμβολιασμένους ανθρώπους στο γήπεδο και όσοι βρέθηκαν εκεί δεν νοιάστηκαν για το πως πάει παιχνίδι, αλλά στήριζαν τους παίκτες τους και φώναζαν δυνατά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Δεν μιλάω μόνο για τους φανατικούς, αλλά για όλους τους θεατές, ανεξάρτητα από την κερκίδα που κάθονταν. Ήταν κάτι εντυπωσιακό να το παρακολουθώ και να το ακούω. Έχαναν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι από μια πολύ πιο αδύναμη ομάδα στα χαρτιά, αλλά δεν ενοχλούσε κανέναν στην κερκίδα. Και τα 90 λεπτά ήταν απίστευτα παθιασμένοι με την ομάδα τους. Είναι κάτι θαυμάσιο αυτό που έκαναν, δεν έχω… λόγια!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.