Tζέγκο: “Να βάλουμε την Αστάνα στα… σκοινιά”

Στη σημασία που έχει για τον Άρη το παιχνίδι με τον Άρη στάθηκε ο Τζίμι Τζέγκο στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου.

Στη σημασία που έχει για τον Άρη το παιχνίδι με την Αστάνα, στάθηκε ο Τζίμι Τζέγκο στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου. Ο ποδοσφαιριστής των “κίτρινων” ανέφερε ακόμα ότι θα βοηθήσει την ομάδα του η παρουσία του κόσμου και θεωρεί ότι είναι εφικτή η ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα και η πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέγκο:

“Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Το περιμένουμε πως και πως, πιστεύουμε στην πρόκριση και μπορούμε να το γυρίσουμε. Επιστρέφει και ο κόσμος μας στο γήπεδο και μαζί με αυτούς μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Νιώθω καλά , εδώ και καιρό προπονούμαι κανονικά με την ομάδα. Είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα και ο καθένας πρέπει να δώσει τα πάντα για την πρόκριση.

Ξέρουμε ότι η Αστάνα θα παίξει αμυντικά, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει πολλές κλειστές άμυνες στην έδρα μας και τα έχουμε καταφέρει. Το σημαντικό είναι να επιβάλουμε το παιχνίδι μας, να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και με τη βοήθεια του κόσμου μας να βάλουμε την Αστάνα στα σκοινιά και να την πιέσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.