Μιλόγεβιτς: “Θέλω να ξεχάσω το παιχνίδι της Βοσνίας, να μας στηρίξει ο κόσμος”

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Βελέζ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε για τα λάθη που έκανε η ομάδα του στη Βοσνία, τις προσδοκίες πρόκρισης και τη στήριξη που χρειάζεται ο Δικέφαλος από τον κόσμο.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Βελέζ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε για τα λάθη που έκανε η ομάδα του στη Βοσνία, τις προσδοκίες πρόκρισης και τη στήριξη που χρειάζεται ο Δικέφαλος από τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

Για το διαφορετικό που θα παρουσιάσει η ΑΕΚ:

«Πριν σας απαντήσω σε αυτό, πρέπει να πω ότι δεν μου άρεσε σχεδόν τίποτα από το προηγούμενο παιχνίδι. Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια εικόνα από την ομάδα. Δεν θέλω να λέω δικαιολογίες. Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τίποτα. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποιες πράγματα και ελπίζω αύριο να παρουσιαστούμε διαφορετικοί».

Για τα στοιχεία που θέλει να δει από την ΑΕΚ:

«Θέλω να περάσω κάποια στοιχεία από τη στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ. Κάποια πράγματα πρέπει να τα βγάζουμε στο γήπεδο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Πρέπει να ξεχάσουμε εντελώς το παιχνίδι που έχουμε παίξει. Πρέπει να παλεύουμε για κάθε μπάλα, να έχουμε δύναμη, να έχουμε τρεξίματα. Αυτά πρέπει να τα έχουμε σε κάθε παιχνίδι όχι μόνο σε αυτό. Η ατομική προσπάθεια είναι επίσης σημαντική. Ο καθένας να βάζει το πείσμα και το πάθος του στο παιχνίδι, να παλεύουν όλοι ξεχωριστά. Έτσι θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Ελπίζω αυτά να τα βγάλουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το ποιοι θα μπορούν να ξεκινήσουν βασικοί:

«Δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Ολοι έχουν προπονηθεί πριν έρθουν στην ΑΕΚ. Τα περισσότερα παιδιά γνωρίζουν το DNA της ΑΕΚ. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι όλοι θέλουν να παίξουν και να τα δώσουν όλα για την ομάδα».

Για το αν τους επηρεάζει η παρουσία κόσμου:

«Αν μας επηρεάζει αρνητικά αυτό το γεγονός καλύτερα να μην είμαστε καθόλου στο άθλημα. Για εμένα ήταν και το πρώτο παιχνίδι μετά από πολύ καιρό που συμμετείχα με κόσμο. Δεν θέλω να πω στον κόσμο να έχει υπομονή. Θέλω να μας κρίνουν όλους και εμένα από το πρώτο παιχνίδι. Το μόνο που θέλω είναι να έρθουν να μας στηρίξουν. Ελπίζω να έχουμε μια καλύτερη χρονιά. Δεν θέλω μεγάλα λόγια. Το έχω απαγορεύσει αυτό και στα αποδυτήρια. Καλύτερα να μη λέμε τίποτα και να δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο».

Για το μεγαλύτερο λάθος της ΑΕΚ κόντρα στη Βέλεζ:

«Ο,τι πλάνο κι αν υπάρχει, αν χάνεις τις μονομαχίες δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Εμείς δεν τα πήγαμε καθόλου καλά σε αυτό το κομμάτι. Θέλω να το ξεχάσω αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να μάθουμε πολλά από τα λάθη που κάναμε. Ελπίζω ότι έχουμε μάθει από αυτά τα λάθη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης