Εκτός Εθνικής Καραγκούνης, Σηφάκης

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την Παρασκευή το μεσημέρι τα ονόματα των διεθνών που θα αποτελέσουν την αποστολή για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας Ομάδας με τη Νορβηγία στις 15 Αυγούστου στο Οσλο. Εκτός έμειναν Καραγκούνης, Σηφάκης, που δεν έχουν ομάδα, αλλα και ο τραυματίας Μάκος. Σιόβας, Μαυρίας, Βελλίδης και Δημούτσος τα νέα πρόσωπα.

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την Παρασκευή το μεσημέρι τα ονόματα των διεθνών που θα αποτελέσουν την αποστολή για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας Ομάδας με τη Νορβηγία στις 15 Αυγούστου στο Οσλο. Ο Πορτογάλος δεν κάλεσε τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίοι δεν έχει βρει ακόμα ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Επίσης εκτός έμεινε ο Μάκος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, τη συμμετοχή τους με το εθνόσημο θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι Σιόβας, Μαυρίας, Βελλίδης και Δημούτσος.

Πιο συγκεκριμένα οι 21 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν είναι οι εξής: Καρνέζης (Παναθηναϊκός), Βελλίδης (Άρης), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Κυρ. Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Σιόβας (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Δημούτσος (Ατρόμητος), Τζιόλης (Μονακό), Νίνης (Πάρμα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός).

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα, σε ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη και θα πραγματοποιήσει την ίδια ημέρα προπόνηση στον Άγιο Κοσμά (19:00). Η αναχώρηση για το Όσλο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 10:00, ενώ η προπόνηση επί νορβηγικού εδάφους θα γίνει την ίδια μέρα στις 19:30 (ώρα Ελλάδας) στο γήπεδο του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.