Γκραβίνα: «Η παρουσία φιλάθλων στο Euro θα εξαρτηθεί από τα εμβόλια»

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, μίλησε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος της Serie A.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, μίλησε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος της Serie A, εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, θυμίζοντας τις δύσκολες εκείνες ημέρες και κάνοντας μία πρόβλεψη για την παρουσία φιλάθλων στο Euro 2020.

«Παγώσαμε το ποδόσφαιρο, αλλά χωρίς να τα παρατήσουμε ποτέ. Το προπονητικό κέντρο του Coverciano έγινε κέντρο υποδοχής για τους άρρωστους και υπήρξαν πολλές άλλες πρωτοβουλίες. Η οριστική διακοπή στη Γαλλία ήταν η πιο θλιβερή μέρα, μας έκανε να χάσουμε τη δύναμή μας, επειδή φοβόμασταν ένα πολύ αρνητικό φαινόμενο ντόμινο που ευτυχώς δεν συνέβη. Αυτή που έκανε λάθος είναι η Γαλλία, όχι η Ιταλία», είπε ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

«Σήμερα έχουμε τα τεχνικά μέσα για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Το εμβόλιο είναι αυτό που θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εάν, από τώρα και στο εξής, μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καταφέρουμε να ενθαρρύνουμε την εκστρατεία εμβολιασμού, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μία υπέροχη διοργάνωση, με την παρουσία των φιλάθλων», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.