Πόστιγκα: “Το άξιζε η Ελλάδα το 2004”

Ο Έλντερ Πόστιγκα παραδέχτηκε πως η εθνική Ελλάδος βρέθηκε δίκαια στην κορυφή της Ευρώπης το 2004, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Ο Έλντερ Πόστιγκα παραδέχτηκε πως η εθνική Ελλάδος βρέθηκε δίκαια στην κορυφή της Ευρώπης το 2004, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Ο παλαίμαχος Πορτογάλος επιθετικός δεν έκρυψε πως εκείνη η ημέρα του τελικού ήταν μια από τις πιο στενάχωρες της ζωής του. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Αρχικά, ο Πορτογάλος δήλωσε: “Δεν μπορώ να ξεχάσω, ήταν η πιο στενάχωρη ημέρα, η Πορτογαλία ήταν εξαιρετικά οργανωμένη, είχε κάνει όλα όσα έπρεπε να κάνει μέχρι τον τελικό, ότι έπρεπε, παίζαμε μέσα στο σπίτι μας, αλλά. Η Ελλάδα ήξερε ακριβώς τι να κάνει. Μία ομάδα σκληρή, που δύσκολα μπορούσες να αντιμετωπίσεις, δύσκολα μπορούσες να περάσεις. Είχε ηρεμία, πάθος, πειθαρχεία στο παιχνίδι της. Το είχε δείξει στα παιχνίδια με τη Γαλλία και την Τσεχία που προηγήθηκαν. Δεν ήταν μία ομάδα που τη χαρακτήριζε εξαιρετική ποιότητα, αλλά ήξερε τι πρέπει να κάνει, τα κατάφερε και σίγουρα το άξιζε”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Η κατάκτηση του Euro 2004 από την Ελλάδα, είναι σίγουρα η μεγαλύτερη έκπληξη που έχω δει στη ζωή μου. Χάσαμε (2-1) στο πρώτο παιχνίδι στους ομίλους από την Ελλάδα, πιστέψαμε ότι πήραμε ένα καλό μάθημα, αλλά ήρθε και η ήττα στον τελικό. Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Δύο φορές σε ένα τουρνουά που διοργανώθηκε από τη χώρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας που περίμεναν να πανηγυρίσουν, βλέποντας πως ξεπεράσαμε τη Σουηδία, την Αγγλία και την Ολλανδία στις φάσεις νοκ-άουτ, ήταν πραγματικά αναπάντεχο”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Παναθηναϊκό: “Έχω καλές πολύ αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα. Με βοήθησε γιατί είχα τον χρόνο συμμετοχής που χρειαζόμουν. Έχω κάνει φίλους, τους επισκέπτομαι στην Αθήνα. Ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια, ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε δυσκολίες και θα ήθελα να καταφέρει να επιστρέψει ξανά δυνατός. Το εύχομαι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.