EURO 2004: Οι τηγανιτές πατάτες έφεραν την κούπα (vid)

Αν νομίζετε ότι την κούπα στην Πορτογαλία την έφεραν η αμυντική λειτουργία, τα γκολ του Χαριστέα ή το κοουτσάρισμα του Ρεχάγκελ είστε γελασμένοι. Το novasports.gr αποκαλύπτει την αλήθεια.

Αναλύσεις επί αναλύσεων, ολόκληρη βιβλιογραφία, σειρά ντοκιμαντέρ, άρθρα, talk show, έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν πως η Ελλάδα κατέκτησε το EURO 2004. Το novasports.gr αποκαλύπτει την αλήθεια. Το EURO το κατέκτησε η Εθνική ομάδα επειδή οι παίκτες έτρωγαν τηγανιτές πατάτες. Γελάτε; Κι όμως! 

Οι διεθνείς μας στην Πορτογαλία έτρωγαν ό,τι ήθελαν. Σε καθημερινή βάση (ακόμα και για το γούρι) έτρωγαν τηγανιτές πτάτες και έπιναν Coca Cola. Απαγορευμένες τροφές για οποιονδήποτε επαγγελματία αθλητή είχαν γίνει καθημερινή συνήθεια στους παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ. Κι αυτό δεν ήταν τυχαίο.

Από τη διοίκηση της ΕΠΟ, στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες είχε αποφασιστεί αυτή η όμορφη παρέα να ευχαριστηθεί κάθε στιγμή της στη διοργάνωση. Εφόσον λοιπόν ζήτησαν να υπάρχει στο μενού τηγανιτές πτάτες, η επιθυμία αυτή έγινε πραγματικότητα. Δεν τους χαλούσε κανείς χατήρι. Κι αυτό έκανε τους παίκτες ακόμα πιο πειθαρχημένους αγωνιστικά. Δεν έπαιζαν πλέον μόνο για τους εαυτούς τους.

Δείτε τον Νίκο Νταμπίζα, τον Βασίλη Λάκη και τον Ντέμη Νικολαΐδη να αναλύουν το πως οι τηγανιτές πατάτες βοήθησαν την ομάδα να  φτάσει ως το τέλος του δρόμου, στο απόσπασμα του novasports.gr από το ντοκιμαντέρ της NOVA “Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ”.

EURO 2004: Οι τηγανιτές πατάτες έφεραν την κούπα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.