EURO 2004: Τα “τρελά όνειρα” πριν το “όνειρο” (vid)

Δείτε στο βίντεο του novasports.gr τις "τρελές απαιτήσεις" που είχαν οι διεθνείς λίγες μέρες πριν πάνε στην Πορτογαλία και σε περίπτωση που κατακτούσαν το EURO. 

Όταν είσαι νεαρός και ετοιμάζεσαι για την πρώτη σου συμμετοχή σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, τότε κανείς δε μπορεί να σου απαγορεύσει να ονειρεύεσαι. Έτσι και οι παίκτες της Εθνικής ομάδας του 2004 το βράδυ μετά την τεσσάρα στο φιλικό με την Ολλανδία έκαναν τα δικά τους τρελά όνειρα.

Ο Κατσουράνης, ο Δέλλας, ο Νικολαΐδης, ο Βρύζας, ο Ζαγοράκης και άλλα παιδιά, παρά την βαριά ήττα από τους οράνιες, είχαν  αποφασίσει να ζήσουν τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στο έπακρο και το κλίμα ανάμεσά τους ήταν μοναδικό. Είχαν χίλιους τρόπους για να αποφορτίζονται.

Μαζεμένοι όλοι σε ένα δωμάτιο, σαν μια καλή παρέα στην πενταήμερη, άρχισαν πάνω στην τρέλα τους να λένε τί θα ζητούσαν από την Κυβέρνηση σε περίπτωση που έπαιρναν το EURO!!! Αεροδρόμια, γέφυρες, λεωφόροι, πύργοι, όλα δικά τους. Που να ‘ξεραν! 

Δείτε στο απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ της NOVA “Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ” τις τρελές φιλοδοξίες των διεθνών της Εθνικής του 2004 λίγες μέρες πριν ταξιδέψουν για την Πορτογαλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.