Μπακασέτας: «Δεν τελείωσε κάτι – Παραμένουμε συγκεντρωμένοι» (video)

Όσα είπε ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Τάσος Μπακασέτας, μετά τη λήξη της επιβλητικής νίκης (5-0) επί του Καζακστάν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη σοβαρότητα της Εθνικής: «Θεωρώ αυτό έκανε τη διαφορά σήμερα. Δεν είδαμε σε καμία περίπτωση χαλαρά τον αντίπαλο. Είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση που έπρεπε από το ξενοδοχείο ακόμα. Φάνηκε από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού».

Για το επιβλητικό αποτέλεσμα
: «Όλα έγιναν προς όφελος της Εθνικής αυτή την φορά, σταμάτησε και το πρωτάθλημα, άνοιξε το γήπεδο η ΑΕΚ, και όταν βάζουμε όλη την ενέργειά μας για το καλό της Εθνικής αυτό βγαίνει. Παίζει ρόλο και η παραμικρή λεπτομέρεια. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να χαρούμε».

Για το παιχνίδι με τη Γεωργία: «Δεν τέλειωσε κάτι, όλοι έτσι είμαστε. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι, σίγουρα θα είναι διαφορετικό. Παίζουμε και εκτός έδρας, με μια ομάδα που παίζει καλή άμυνα. Βήμα βήμα θα πάμε θεωρώ ότι το παράδειγμά μας θα πρέπει να είναι τα τελευταία παιχνίδια. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα, παρά να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το κρίσιμο γκολ που πέτυχε: «Είναι σημαντικό γιατί ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ, αλλά δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ. Έχει αλλάξει το σύγχρονο ποδόσφαιρο, δεν έχει να κάνει με παίκτες αλλά με ομάδα. Με το σύνολο, σίγουρα ένας παίκτης με ποιότητα μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω, αλλά στο τέλος μετράει να είναι σε μια καλή ομάδα. Εγώ νιώθω ευλογημένος που παίζω με πολύ καλούς συμπαίκτες και με καλούς χαρακτήρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.