Πογέτ: «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για τα παιδιά» (video)

Ο 56χρονος Ουρουγουανός, πιο χαμογελαστός από ποτέ, μίλησε στα κανάλια NOVA SPORTS

Σε ένα πολύ ιδιαίτερο ματς, όπως ήταν αυτό της Ελλάδας κόντρα στη Γαλλία, ασχέτως αν δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν ήταν στον πάγκο.

Μιλώντας μετά το ματς για την εξαιρετική εμφάνιση, το ισόπαλο αποτέλεσμα και πώς το έζησε ο ίδιος είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός στον Αποστόλη Λάμπο: «Υπήρχαν σημεία που ήταν δύσκολα. Όχι όλο το ματς. Προσπαθώ να είμαι θετικός. Τα παιδιά ήταν εκπληκτικά στα πρώτα 15’ λεπτά ειδικά. Είχαμε δύο ημέρες για να εξηγήσουμε στα παιδιά κι έκαναν… αυτό».

Και συνέχισε: «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για τα παιδιά σε ένα ματς που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αυτό που κρατάω είναι ο τρόπος που πανηγύρισαν τα παιδιά όλα μαζί, η ενότητα αυτού του γκρουπ».

Για τις αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις σχολίασε: «Προπονηθήκαμε, μετά την προπόνηση ήμουν 50%-50% και βλέποντας την τελευταία προπόνηση κατάλαβα πως τα παιδιά με εμπιστεύονται. Τους το ζήτησα όμως το θέμα είναι τί κάνουν αυτά. Υπήρχαν σημεία που μείναμε πίσω αλλά αυτά τα 15’ που μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον».

Για το αν τα νέα πρόσωπα του προκαλούν πλέον ευχάριστο “πονοκέφαλο” ως πληθώρα επιλογών: «Αναμφισβήτητα έχω ευχάριστο πονοκέφαλο γιατί έχει μεγαλώσει το κάδρο κι αυτό είπα και στα νέα πρόσωπα, πως η δεξαμενή έχει μεγαλώσει και στη Γερμανία μπορεί να πάει ο οιοσδήποτε».

Και κατέληξε απαντώντας στην ερώτηση για το αν οι τέσσερις μήνες που μεσολαβούν μέχρι το ματς με το Καζακστάν είναι οι πιο δύσκολοι της μέχρι τώρα παρουσίας του στον πάγκο της Εθνικής: «Πιθανόν και να είναι καθώς η αναμονή είναι πάντα δύσκολη αλλά το θετικό είναι πως στον υπολογιστή μου έχω ήδη τα ματς του Καζακστάν κι είμαι έτοιμος για να δουλέψω πάνω σ’ αυτά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.