Κύπρος – Λιθουανία 1-0: Επιτέλους νίκη! (highlights)

Η Κύπρος παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε μετά από αρκετό καιρό, έστω και σε φιλική αναμέτρηση να πανηγυρίσει τη νίκη, επικρατώντας με 1-0 της Λιθουανίας.

Η Κύπρος επικράτησε με 1-0 της Λιθουανίας σε φιλική αναμέτρηση, με γκολ του Πίτα! Οι γηπεδούχοι, είχαν να κερδίσουν εντός έδρας από τις 22 Σεπτεμβρίου του 2022 όταν είχαν επικρατήσει της Ελλάδας με 1-0 στο Nations League, ενώ είχαν πάρει και μια νίκη εκτός σε φιλικό κόντρα στον Ισραήλ, στις 20 Νοεμβρίου του 2022.

Η Κύπρος φάνηκε να θέλει περισσότερο τη νίκη, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πιέσει και να φτάσει στο γκολ, Ωστόσο στο 12ο λεπτό η Λιθουανία λίγο έλειψε να προηγηθεί, όταν μετά από λάθος του Παναγή σε πίσω πάσα, η μπάλα φάνηκε να περνάει τη γραμμή, όμως ο διαιτητής άφησε το ματς να συνεχιστεί.

Στο 22 ο Πίτας πλάσαρε εύστοχα μετά την ασίστ του Ιωάννου για να κάνει το 1-0.

Στο 38 οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για πέναλτι, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λαΐφη με τον διαιτητή ν΄αφήνει το ματς να συνεχιστεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λοΐζου είχε δοκάρι για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια με τους φιλοξενούμενους να έχουν και αυτοί στο 52 με τον Νοβικόνας.

Οι ευκαιρίες υπήρχαν και για τις δύο ομάδες, όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Στο 71, ο Μπενέτα πιεζόμενος από τον Ανδρέου, γύρισε την μπάλα προς τον τερματοφύλακα του με τον Κυριάκου να γίνεται αποδέκτης και αρχικά ο επόπτης έδωσε οφ σαιντ, κάτι που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων! Εν συνεχεία, έδειξε φάουλ του Ανδρέου…

Η Κύπρος έπαιξε σωστά στην άμυνα και δεν επέτρεψε σε πολλές περιπτώσεις στην Λιθουανία να γίνει επικίνδυνη.

Παναγή, Παναγιώτου(46΄Ανδρέου), Καρώ, Γκόγκιτς, Λαίφης, Ιωάννου, Χαραλάμπους(57΄Πηλέας), Σπόλιαριτς(80΄Κυπριανού), Κάστανος(75΄Κουσουλός), Λοίζου(57΄Κυριάκου), Πίττας(58΄Κακουλλής)

Λιθουανία: Ζούμπας, Λεκιάτας(67΄Ρειμέικις), Γκιρντβάινις, Καζουκόλοβας, Λασίτσκας, Σλίβκα(46΄Βορομπιόνας), Γκινέιτις, Σίρβις(46΄Μπενέτα), Ντολζνίκοφ(60΄Τσέρνιχ), Παουλάουσκας, Νοβίκονας(67΄Στεποναβίτσιους)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.