Φινλανδία – Β. Ιρλανδία 4-0: Εύκολη νίκη, χωρίς βαθμολογικό άγχος (highlights)

Η Φινλανδια επικράτησε της Βορείου Ιρλανδίας με 4-0, σε ματς χωρίς βαθμολογικό αντίκρισμα.

Νίκη χωρίς όμως βαθμολογικό αντίκρισμα πήρε η Φινλανδία, που στο παγωμένο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι(στους -4 η θερμοκρασία), επικράτησε της Βορείου Ιρλανδίας με 4-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή ακόμη και σε ποσοστό 61% στο δεύτερο ημίχρονο και δεν απειλήθηκαν από την ομάδα του Μακ Νιλ, η οποία προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Καλός ρυθμός, γκολ από την λευκή βούλα

Η Φιναλνδία είχε σε ποσοστό 60% την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Β. Ιρλανδία και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές. Στο έκτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή με τον πράις, ο οποίος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Χραντέτσκι για να κάνει το 1-0. Ο Πογιάνπαλο ισοφάρισε στις ευκαιρίες με τον Χάζαρντ να σώζει.

Η λύση ήρθε στο 40 για την Φινλανδία. Ο Άλχο αν και δεξί μπακ, ανέβηκε στην αντίπαλη περιοχή και ο Πράις τον ανέτρεψε. Ο Πογιάνπαλο από τα έντεκα μέτρα ήταν εύστοχος για να κάνει το 1-0 στο 42.

Ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο

Η Φινλανδία ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και οι αλλαγές που έκανε ο Κανέρβα αποδείχτηκαν πολύτιμες, καθώς βοήθησαν στο τελικό 4-0!

Ο Χόκαν στο 49 πέτυχε εξαιρετικό γκολ, σε φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του και τελειώσε με αυτόν, μετά από ασίστ του Καμαρά

Ο Πούκι που μπήκε ως αλλαγή έκανε το 3-0 στο 74 και ο ίδιος παίκτης έβγαλε ασίστ για τον Λουντ στο 88.

Φινλανδία: Χραντέτσκι, Άλχο(83΄Πάλας), Τένχο, Ιβάνοφ, Πέλτολα, Καμαρά, Σούλερ(72΄Λουντ), Καιρίνινεν, Γιένσεν(60΄Πούκι), Πογιάνπαλο(83΄Λίνγκμαν), Χόκανς(72΄Τέιλορ)

B.Ιρλανδία: Χάζαρντ, Χιούμ(85΄Φόρμπς), Μπάλαρντ, ΜακΝερ, Τολ, Λιούις, Τόμπσον(77΄Σπένσερ), Σάβιλ, ΜακΚάουσλαντ(59΄Ουόσινγκτον), Πράις(85΄Μάρσαλ), Τσάρλς(59΄Μαγκένις)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.