Γεωργία – Σκωτία 2-2: Απόδραση με πόντο στις καθυστερήσεις! (highlights)

H Γεωργία προηγήθηκε δύο φορές με τον Κβαρατσχέλια, η Σκωτία όμως πήρε ισοπαλία στην Τιφλίδα, με τον Σάνκλαντ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις.

Το ματς της Τιφλίδας για την 9η Αγωνιστική του 1ου Ομίλου, ήταν αδιάφορο ουσιαστικά, καθώς οι μεν Γεωργιανοί θα είναι σίγουρα στα πλέι – οφ και μπορεί να βρεθούν στον δρόμο της Ελλάδας τον Μάρτιο, ενώ οι Σκωτσέζοι έχουν προκριθεί στα τελικά, πιθανότατα ως δεύτεροι του γκρουπ.

Αυτό βοήθησε ώστε να γίνει ένα συναρπαστικό ματς, με τη Σκωτία να παίρνει πρώτη φορά αποτέλεσμα επί γεωργιανού εδάφους, μετά από δύο ήττες σε ισάριθμα προηγούμενα επίσημα ματς.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα, με άστοχο σουτ του ΜακΤόμινεϊ στο 6′, όμως στο 15′ η Γεωργία άνοιξε το σκορ, όταν ο Κακαμπάτζε πήρε την μπαλιά του Τσακβετάτζε, γύρισε παράλληλα από δεξιά στην περιοχή και ο σταρ των γηπεδούχων, Κβαρατσχέλια, πετάχτηκε στη μικρή περιοχή και έγραψε με προβολή το 1-0.

Η Γεωργία, έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ, στο 25′, όταν ο Σενγκέλια του Παναιτωλικού υποχρέωσε σε επέμβαση τον Κλαρκ με δυνατό σουτ, ενώ στην επαναφορά, ο Μικαουτάτζε δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Η Σκωτία, μπορούσε να ισοφαρίσει στο 28′, όμως η κεφαλιά του Ντάικς πέρασε άουτ.

Οι αλλαγές των Σκωτσέζων, έφεραν τη γρήγορη ισοφάριση στο β’ και συγκεκριμένα στο 49′, όταν ένας παίκτης που ήρθε από τον πάγκο, ο ΜακΛέιν, έδωσε στο όριο της περιοχής στον ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος με δυνατό σουτ άφησε άγαλμα τον Μαμαρντασβίλι, πετυχαίνοντας το έβδομο γκολ του στα προκριματικά!

Ο Σενγκέλια, στο 56′ με φοβερή εκτέλεση φάουλ, υποχρέωσε τον Κλαρκ σε καλή επέμβαση, λίγο πριν αποχωρήσει ως αναγκαστική αλλαγή με πρόβλημα στον ώμο.

Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Κβαρατσχέλια δε συγχώρησε, καθώς πήρε την μπαλιά του Τσακβετάτζε από αριστερά στην περιοχή, συνέκλινε και με υπέροχο δεξί σουτ νίκησε τον Κλαρκ για το 2-1.

Από εκεί και πέρα ωστόσο, η Σκωτία κυριάρχησε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 62′, με κεφαλιά του Ντάικς μετά από κόρνερ που «έβγαλε» εντυπωσιακά ο Μαμαρντασβίλι.

Στο 89′, ο Φέργκιουσον δεν μπόρεσε ούτε αυτός να ισοφαρίσει, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε το 2-2, όταν δύο αλλαγές του Στιβ Κλαρκ συνεργάστηκαν: ο Άρμστρονγκ έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο επιθετικός Σάνκλαντ σκόραρε με το κεφάλι, έχοντας μπει στο ματς στο 86′!

Γεωργία (Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι – Κακαμπάτζε, Κβιρκβέλια, Κασία, Λοτσοσβίλι (78′ Καλαντάτζε), Σενγκέλια (72′ Αζαρόβι) – Τσακβετάτζε (79′ Νταβιτασβίλι), Κβεκβεσκίρι (70′ Μεκβαμπισβίλι), Κοτσορασβίλι – Μικαουτάτζε (69′ Ζιβζιβάτζε), Κβαρατσχέλια.
Σκωτία (Σ. Κλαρκ): Ζ. Κλαρκ – Πάτερσον (79′ Ράλστον), Πόρτσιους, ΜακΚένα, Τέιλορ (79′ Άρμστρονγκ) – ΜακΓκρέγκορ, Γκίλμουρ (46′ ΜακΛέιν), ΜακΤόμινεϊ – ΜακΓκιν, Ντάικς (86′ Σάνκλαντ), Κρίστι (46′ Φέργκιουσον).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.