Ελλάδα: Τελικός πρόκρισης με την Ολλανδία

Η Ελλάδα θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ολλανδία, για να κάνει το σημαντικότερο βήμα, για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2024 (21:45 Novasports Prime).

Η ελληνική ομάδα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Ιρλανδίας και έχει δώδεκα βαθμούς στη βαθμολογία του Β’ Ομίλου. Η Ολλανδία βρίσκεται στην τρίτη θέση με εννέα βαθμούς και ένα ματς λιγότερο. Η Εθνική θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ και ένα βαθμό, στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τη Γαλλία.

Από την άλλη πλευρά, οι Ολλανδοί θέλουν το τρίποντο για να πανηγυρίσουν από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ιρλανδία και στην τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας το Γιβραλτάρ. Αν η ελληνική ομάδα καταφέρει να καλύψει την ήττα 3-0 στο ματς των δυο ομάδων στο Αϊντχόφεν, τότε θα πανηγυρίσει από το βράδυ της Δευτέρας, την επιστροφή της στην τελική φάση του Euro.

Η προϊστορία είναι με το μέρος των «οράνιε», καθώς μετρούν οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, στις προηγούμενες δέκα αναμετρήσεις των δυο ομάδων.

Ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να παρατάξει την ελληνική ομάδα με 4-3-3 και τον Βλαχοδήμο στην εστία. Οι Μαυροπάνος και Ρέτσος θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Ρότα και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας. Οι Κουρμπέλης, Μάνταλος και Μπακασέτας θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Πέλκας, Μασούρας και Γιακουμάκης.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρόναλντ Κούμαν θα παρατάξει την Ολλανδία με 3-5-2 και τον Φερμπρούχεν στην εστία. Οι Χερτρούιντα, Φαν Ντάικ και Άκε θα είναι οι τρεις της άμυνας. Οι Ντάμφρις, Φίρμαν, Βίφερ, Ράιντερς και Μπλιντ θα αποτελέσουν την πεντάδα στη μεσαία γραμμή, με τους Μπεργκβάιν και Βέγκχορστ στην επίθεση. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ισπανός, Ερνάντεθ Ερνάντεθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.