Ουγγαρία – Σερβία 2-1: Νίκη που μοιάζει πρόκριση (highlights)

Σε ένα πανέμορφο παιχνίδι στη Βουδαπέστη η Ουγγαρία νίκησε δύσκολα τη Σερβία και κράτησε την πρώτη θέση του 7ου ομίλου. Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τρία δοκάρια στο δεύτερο.

Στο ντέρμπι του ομίλου η Ουγγαρία πήρε προβάδισμα με το γκολ του Βάργκα (1-0, 20ο λεπτό), με την Σερβία να έχει άμεση απάντηση με τον Πάβλοβιτς να ισοφαρίζει (1-1, 33ο λεπτό). Η ομάδα του Μάρκο Ρόσι βρήκε τρόπο να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με το εξαιρετικό σουτ του Σάλαϊ να σκοράρει (2-1, 34ο λεπτό).

Πίεσε η Σερβία και ανέβασε την απόδοσή της στην εκκίνηση του ημιχρόνου. Δύο γκολ ακυρώθηκαν σωστά ως off side (Μίτροβιτς, Τάντιτς) με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την ισοφάριση με αξιώσεις. Η Ουγγαρία που είχε παθητικό ρόλο παραλίγο να σκοράρει ξανά με τον Βάργκα σε μια φοβερή αντεπίθεση που σταμάτησε στο δοκάρι του Ραϊκοβιτς στο 68′.

Απίθανα πράγματα δύο λεπτά αργότερα με τη Σερβία να έχει δύο δοκάρια στην ίδια φάση με Τάντιτς και Πάβλοβιτς! Στην αντεπίθεση χαμένη ευκαιρία για την Ουγγαρία με τον Μπόλα να καθαρίσει το ματς στο 72ο λεπτό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω συνεχώς. Στις καθυστερήσεις η Σερβία που ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, έχασε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Φίλιπ Τζούρισιτς που πέρασε στο ματς στο 67′.

Βασικοί για τη Σερβια ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίφκοβιτς και της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ο Φίλιπ Τζούρισιτς του Παναθηναϊκού. Επόμενη αγωνιστική (17/10) η Ουγγαρία αντιμετωπίζει τη Λιθουανία εκτός έδρας και Σερβία υποδέχεται στην έδρα της το Μαυροβούνιο (17/10).

6η ΑγωνιστικήΒαθμολογία 7ος όμιλος

1. Ουγγαρία 13

2. Σερβία 10

3. Μαυροβούνιο 8 (5 ματς)

4. Λιθουανία 5

5. Βουλγαρία 2

Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Ντίμπους, Ζάλαϊ, Φιόλα (74′ Μπότκα), Λανγκ, Νέγκο (62′ Μπόλα), Νάτζ, Στάιλς (62′ Καλμάρ), Κέρκεζ, Σάλαϊ (74′ Κάτα) Σόμποσλάϊ, Βάργκα (84′ Άνταμ)

Σερβία (Ντράγκαν Στόϊκοβιτς): Βάνια Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Εράκοβιτς (46′ Τάντιτς), Σεργκέι Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίφκοβιτς (74′ Ράντονιτς), Γκούντελ, Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Τέρζιτς (46′ Κόστιτς), Λόυκιτς (84′ Ράτκοφ), Γκατσίνοβιτς (67′ Τζούρισιτς), Μίτροβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.