Ελλάδα: «Μονόδρομος» η νίκη με Γιβραλτάρ

Η Εθνική Ελλάδος θέλει μόνο τη νίκη, στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ, για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (21:45 Novasports Prime).

Μετά την ήττα 3-0 από την Ολλανδία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών και θέλει το τρίποντο, για να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Άλλωστε, ακολουθούν τα δύσκολα ματς με τις Ιρλανδία (εκτός 13/10), Ολλανδία (εντός 16/10) και Γαλλία (εντός 21/11), στα οποία θα παίξει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ θα διατηρήσει το 4-3-3 και σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Βλαχοδήμος θα καθίσει στην εστία της Εθνικής, με τους Μαυροπανο και Χατζηδιάκο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Ρότα και Γιαννούλης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μπουχαλάκης, Πέλκας και Μπακασέτας, ενώ οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Φούντας, Μασούρας και Γιακουμάκης.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παραταχθούν με τους: Κόλεϊνγκ, Ολιβέρο, Τσιπολίνα, Σέργκεντ, Βαλαρίνο, Τορίγια, Μπρίτο, Μπερνάντο Λόπες, Ρόναν, Γουόκερ και Τσακιάρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μανφρέντας Λουκγιάντσουκας από τη Λιθουανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.