Λιθουανία – Μαυροβούνιο 2-2 : Πήραν αυτό που δεν ήθελε κανένας! (highlights)

Ισόπαλο 2-2 έληξε στο Κάουνας ανάμεσα στην Λιθουανία και το Μαυροβούνιο με όλα τα αξιοσημειώτα να καταγράφονται στο 2ο ημίχρονο. Τα γκολ των γηπεδούχων οι Παουλάουσκας (71') - Τσέρνιτς (94') και των φιλοξενούμενων οι Κρστόβιτς (78') και Σάβιτς (89')

Ήταν ένα ματς με δύο όψεις αυτό που έγινε στο Κάουνας. Στο πρώτο μέρος η Λιθουανία και το Μαυροβούνιο έψαξαν με περισσότερη εγκράτεια την ουσία κι όπως έδειξαν, δύσκολα μπορούσε να ξεχωρίσει το ποιός αξίζει για το κάτι παραπάνω!

Στο 2ο ημίχρονο αμφότεροι έδειξαν κάτι εντελώς διαφορετικό και προπάντων – προς τέρψην του θεάματος – την… αδιαφορία τους για μια “άνοστη” μοιρασιά. Ο νεαποκτηθής επιθετικός του Ολυμπιακού Γιόβετιτς που μπήκε ως αλλαγή για τους φιλοξενούμενους έδωσε μια λάμψη και μια ενέργεια παραπάνω στους Μαυροβούνιους την ίδια ώρα που και οι Λιθουανοί δεν έμειναν σε καμιά περίπτωση στο ρόλο του κομπάρσου! Κάθε άλλο… Κι όταν μπήκε ο ποιοτικότερος και πιο έμπειρος παίκτης τους το ματς πήρε έναν ξέφρενο ρυθμό! Στο 72′ από δικιά του μπαλιά ο Παουλάουσκας βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ! Η ισοφάριση για το Μαυροβούνιο ήρθε στο 78′ με μονοκόματο βολέ του Κρστόβιτς. Από κει και πέρα… χαμός! Η μπάλα πάνω – κάτω κι όλοι να ψάχνουν το “χρυσό” γκολ. Στο 89′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Γιόβετιτς με κεφαλιά έστρωσε στον Σάβιτς κι ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε το 1-2. Ούτε εκεί, όμως τέλειωνε στο σενάριο. Στο 94ο λεπτό με ένα δυνατό σουτ ο Τσέρνιτς ισοφάρισε σε 2-2. Ένα σκορ μάλλον δίκαιο εάν λάβουμε υπόψη το πως κινήθηκαν οι δύο ομάδες… Έστω κι αν καμιά με αυτό δεν έμεινε ικανοποιημένη..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.