Εθνική Γαλλίας: Απών ο Εμπαπέ από τη συνέντευξη Τύπου

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να μην παρευρεθεί στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Γαλλίας, εν όψει της αναμέτρησης με την Ιρλανδία (07/09, 21:45) για να μην ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους σχετικά με το μέλλον του.

Από τη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Γαλλίας για το παιχνίδι με την Ιρλανδία απουσίαζε ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να μην εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του, προκειμένου να μην ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για το μέλλον του. Μάλιστα στη θέση του νεαρού παίκτη εμφανίστηκε ο Αντουάν Γκριεζμάν.

«Δεν υπάρχει υποχρέωση να έχουμε πάντα τον αρχηγό. Κατά τη γνώμη μου, είναι προς το συμφέρον της γαλλικής ομάδας. Δεν νομίζω ότι θα υπήρχαν πολλές ερωτήσεις για τον αγώνα της Ιρλανδίας αν ήταν εκεί. Βάζω πρώτο το συλλογικό συμφέρον. Ελπίζω ότι όλα πήγαν καλά με τον Γκριεζμάν, ακόμα κι αν συνεχίζονται οι ερωτήσεις για τον Μπαπέ. Ο Κιλιάν είναι πολύ καλά, επέστρεψε με την ομάδα του, παίζοντας το ένα ματς μετά το άλλο. Είναι καλά σωματικά και ψυχικά και εδώ είναι ο αρχηγός της ομάδας», ήταν η απάντηση του Ντιντιέ Ντεσάν για να δικαιολογήσει την απουσία του Εμπαπέ.

Η Γαλλία υποδέχεται την Ιρλανδία στο «Parque de los Príncipes» για τα προκριματικά του Euro 2024 το βράδυ της Πέμπτης (07/09) στις 21:45 και το παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τα κανάλια Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.