Κούμαν: “Ομάδα με όλη την σημασία της λέξης η Ελλάδα”

Ο Ρόναλντ Κούμαν στην συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Ελλάδα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ.

Ο προπονητής της Ολλανδίας μίλησε στην συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Ελλάδα τόσο για το τι πρέπει να βελτιώσει η δική του ομάδα όσο και για την ομάδα του Γκούσταβο Πογέτ:

“Πρέπει να πιέσουμε καλύτερα τον αντίπαλο. Πρέπει να βελτιώσουμε τις αρχές του παιχνιδιού μας όταν χτίζουμε στην επίθεση. Στο Nations League προσπαθήσαμε να παίξουμε με έναν αμυντικό για να έχουμε τέσσερις παίκτες στη μεσαία γραμμή. Προσπαθούμε να το αναπτύξουμε και να το βελτιώσουμε αυτό με εικόνες και εκπαίδευση. Οι παίκτες έχουν ένα απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα και δεν έχουμε χρόνο στην διάθεσή μας. Πρέπει να δεχτούμε λιγότερα γκολ και χρειάζεται και καλύτερη επικοινωνία”.

Στην συνέχεια ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για την Ελλάδα: “Είναι μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Μπορούν να αμυνθούν καλά. Έχουν μεγάλη ταχύτητα στα πλάγια. Με υπέροχο νούμερο 10 (Μπακασέτας), αρχηγός και εκπληκτικό αριστερό πόδι. Η Γαλλία ήταν Γαλλία. Η Ελλάδα δεν πίεσε πολύ και περίμενε να κάνει λάθη ο αντίπαλος. Εμείς το κάναμε, η Ελλάδα όχι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό, έστω και με δέκα παίκτες. Αυτό λέει επίσης αρκετά για την ομάδα τους.”

Ο 60χρονος τεχνικός πάντως εξέφρασε για ακόμη φορά την πεποίθησή του ότι η Ολλανδία θα προκριθεί στην τελική φάση: “Το έχω πει ξανά, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ένα καλό αποτέλεσμα αυτή την φορά. Το ίδιο είχα και για το Nations League απέναντι στην Κροατία. Λιγότερο απέναντι στη Γαλλία, στα προκριματικα, εν μέρει λόγω τραυματισμών και ασθενειών. Με αυτά που κάναμε, με τις εικόνες και τις συζητήσεις που είχαμε, νιώθω ότι όλοι συνειδητοποιούν πόσο σημαντική είναι αυτή η εβδομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.