Ουαλία: Επανακλήθηκε στην Εθνική ο Λόκιερ μετά την επέμβαση που έκανε στην καρδιά του

Ο αμυντικός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, επανακλήθηκε στην εθνική ομάδα της Ουαλίας για τους αγώνες με Νότια Κορέα και Λετονία, καθώς, πλέον, έχει αναρρώσει πλήρως από εγχείρηση καρδιάς που υποβλήθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (30/08) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ο Λόκιερ κατέρρευσε στη διάρκεια του νικηφόρου ματς του τελικού των play offs ανόδου στο Γουέμπλεϊ με την Κόβεντρι στις 27 Μαΐου. Ο αρχηγός του συλλόγου έμεινε πέντε ημέρες στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση για να διορθώσει το πρόβλημα της κολπικής μαρμαρυγής.

Ο 28χρονος επέστρεψε για προπονήσεις στην προετοιμασία της Λούτον, αφού έλαβε το οκ των γιατρών. Έχει λάβει μέρος στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της νέας περιόδου στην Premier League, καθώς και στη νίκη-πρόκριση επί της Τζίλινγχαμ στο 2ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας, το βράδυ της Τρίτης (29/08).

«Είναι μια υπέροχη ιστορία. Όλοι παρακολουθήσαμε τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στον τελικό των play offs. Όλοι ήμασταν ανήσυχοι, αλλά από εκείνη την ημέρα δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από θετική ενέργεια» ανέφερε ο προπονητής της Ουαλίας, Ρομπ Πέιτζ, στους δημοσιογράφους αφού ανακοίνωσε την αποστολή.

«Τα νέα για τον Τομ ήταν σπουδαία, επέστρεψε στην κανονικότητα και τώρα παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που είναι απίστευτο και για αυτόν», πρόσθεσε ο Πέιτζ.

Ο Λόκιερ είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ουαλίας στους τελικούς του Μουντιάλ του Κατάρ και στους δύο προκριματικούς του Euro 2024 τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο, έχασε τους δύο τελευταίους αγώνες με Αρμενία και Τουρκία.

Η Ουαλία αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα σε φιλικό στις 7 Σεπτεμβρίου πριν ταξιδέψει στη Λετονία για το ματς των προκριματικών του Euro στις 11/09.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.